Keystone logo

19 Kandidat Program i Hållbarhetsstudier Hållbara ekonomiska studier Hållbart företagande 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Hållbarhetsstudier
  • Hållbara ekonomiska studier
  • Hållbart företagande
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Hållbarhetsstudier Hållbara ekonomiska studier Hållbart företagande

Vanligtvis kallad en fyraårig examen kan en kandidatexamen ta var som helst från tre till sju år för att slutföra. Att tjäna i denna grad gör det möjligt för akademiker att skapa karriärer i nya yrken som kan vara högre betalande med mer möjlighet till uppåtgående rörelse. Program finns i många studier.

Vad är en kandidatexamen i hållbart företag? Studenter som är intresserade av att främja hälsosamma och säkra samhällen genom affärer kan vara intresserade av att genomföra detta program. Klasser kan kringgå typiska affärsämnen som kommunikation, marknadsföring, ledning och redovisning. Dessutom kommer studenterna att lära sig om ekologiska och sociala intelligens och hållbarhetsmodeller. De kan också studera kemi, biologi och andra vetenskaper för att få en bättre förståelse för företagets miljöpåverkan.

Färdigheter som uppnåtts efter att ha tagit en examen i hållbar verksamhet är innovation, problemlösning och kritiskt tänkande. Dessa färdigheter kan gynna studenter både professionellt och personligt.

Det finns ett antal faktorer att tänka på när man väljer ett program, till exempel kostnad och studieperiod. Detaljer om undervisningskostnader kan erhållas genom att kontakta skolorna direkt. Studenterna kan förvänta sig att spendera tre till sju år att slutföra en examen, beroende på programkraven.

En hållbar företagsekonomi förbereder eleverna att gå in i affärsverksamheten med ett nytt perspektiv på långsiktig lönsamhet och miljöpåverkan. Jobbtitel kan omfatta personalresurschef, hållbarhetskonsult, tillverkningschef, hållbarhetsfinansieringsverksamhet, projektkoordinator, strategidirektör, affärsintelligens specialist och affärsutveckling professionell. Dessa jobb kan vara mycket lukrativa och kan till och med tillåta uppåtgående rörelse.

Det finns många alternativ där ute för dem som är intresserade av att tjäna en kandidatexamen i hållbart företag, inklusive natt och online-lektioner. Program kan hittas lokalt och internationellt och kan vara tillgängligt på deltid eller heltid. För att hitta rätt program för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.