Keystone logo

20 Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Hållbarhet 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Miljö- och energivetenskap
 • Hållbarhet
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Miljö- och energivetenskap Hållbarhet

  De flesta kandidatexamen planerar börjar med en bred bas av krav och fortsätter vidare till mer specialiserade studier. Studenterna måste utveckla generell förmåga och genomgå alltmer avancerade kurser inom sitt fokusområde. Kandidater ska visa kompetens inom sitt primära studieområde.

  Vad är en kandidatexamen i miljöhållbarhet? Denna disciplin fokuserar på att identifiera miljövänliga tillvägagångssätt för strävanden från konstruktion till tillverkning. Hållbara metoder kan innebära att man ersätter giftfria material eller finner sätt att minska produktionens miljöpåverkan. Dessa metoder kan tillåta företag att driva med mindre resurser eller avfall.
  Det finns många fördelar med att genomföra en kandidatexamen i miljöhållbarhet. Den här studien skärkar analytiska färdigheter och förbättrar akademikernas förmåga att väga olika resultat. Eleverna lär sig om de ekonomiska och naturliga konsekvenserna av utvecklings- och försörjningskedjor. Dessa färdigheter är efterfrågan hos regeringar, internationella organisationer och privata företag.

  Utgifterna för en kandidatexamen i miljöhållbarhetsprogram varierar beroende på skolor och länder. Beräkna kostnaden för närvaro över fyra års heltidsarbete. Du kan också vilja faktor i kostnaden för läroböcker och annan utrustning som behövs för att slutföra laboratorium eller forskningskomponenter.

  Kandidater med en kandidatexamen i miljöhållbarhet kan tillämpa sin kunskap i många olika karriärer, oavsett om de arbetar som hållbarhetsrådgivare eller specialister för regeringar eller företag. Högskoleinnehavare kan söka arbete hos konsultföretag eller internationella organisationer eller som oberoende bedömare. I dessa roller kommer de att bestämma miljöeffekterna av tillverkning, byggnad eller infrastrukturutveckling och identifiera alternativ som balanserar värde eller lönsamhet och hållbarhet.

  En kandidatexamen i miljöhållbarhet har blivit ett populärt studieområde, och många universitet och online-program erbjuder grader inom detta område. Du kan bestämma program baserat på plats eller hur mycket flexibilitet du behöver för att driva denna examen. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt administrativ kontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.