Keystone logo

14 Kandidat Program i Hållbarhetsstudier Hållbar design 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Hållbarhetsstudier
 • Hållbar design
Studiefält
 • Hållbarhetsstudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Hållbarhetsstudier Hållbar design

  Studerande som vill slutföra en allmän läroplan och kurs i ett specialiserat område kan göra det genom att tjäna en kandidatexamen. Denna examen tar vanligtvis ungefär fyra år att slutföra och utrusta akademiker för att fortsätta på en karriär inom sitt valda område, eller fortsätta sin utbildning och söka avancerade grader.

  Vad är en kandidatexamen i hållbar design? En kandidatexamen i hållbar design är ett examensprogram som lär studenter hur man utformar, planerar och bygger med miljömedvetenhet. Programmen kan erbjuda fokus som stadsdesign, landskapsarkitektur, arkitektur eller global utveckling. Läroplanen kommer sannolikt att innefatta klasser som omfattar ämnen som hållbara livsmedelssystem, ansvarig energi, hållbar ekosystem och material för hållbarhet.

  Dessa begrepp är dock inte bara till nytta för studenter som kommer in i designvärlden. Denna grad kan också ge praktiska färdigheter som design förmåga, projektledning och resursförmåga som är tillämpliga på andra möjligheter.

  Kostnaden för närvaro för en kandidatexamen i Sustainable Design-programmet beror på faktorer som den skola du registrerar dig på och dess geografiska plats. För en fördjupad kostnadsrapport, bör du kontakta antagningspersonal vid den skola du vill delta, var noga med att fråga om ekonomiskt stöd och stipendier.

  Jobbmöjligheter för kandidatexamen i hållbar design akademiker inkluderar sannolikt många positioner inom sektorer som stadsplanering, fastighetsutveckling och internationell utveckling. Några av de positioner du kanske är kvalificerade att driva är hållbarhetskoordinator, miljödesigner och utvecklingsresurschef. Du kan också fungera som en oberoende hållbarhetskonsult för företag som söker ett yttre perspektiv på miljöfrågor.

  Om du har en passion för miljön och vill tjäna en kandidatexamen i hållbar design, ska det vara nästa steg i din pedagogiska resa att hitta rätt skola. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.