Keystone logo

74 Kandidat Program i Pedagogik Gymnasieutbildning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Pedagogik
 • Gymnasieutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (74)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Pedagogik Gymnasieutbildning

  En kandidatexamen, även känd som en kandidatexamen, är en gemensam utbildningsväg efter att man har tjänat högskoleexamen eller en associerad examen. Karriärutveckling, högre lön och övergripande livslöjd är vanliga resultat för dem som slutför detta nästa steg i formell utbildning.

  Vad är en kandidatexamen i gymnasiet? Det är ett grundutbildningsprogram utformat för individer som vill bli lärare till barn som har fullgjort grundskolan. Högskoleelever kan välja ett innehållsområde för att bli certifierad, till exempel matematik, vetenskap, språk, samhällsstudier och många andra. Förutom kurser som är specifika för det valda innehållsområdet kan studenter studera undervisningsmetoder i allmänhet och i relation till deras specialiteter. Andra obligatoriska kurser kan omfatta specialpedagogik, utbildningsteknik och fältarbete i gymnasiet.

  Att veta hur människor lär sig och hur man lär dem är viktiga färdigheter som översätter sig på många karriärområden. Möjligheten att effektivt träna andra kommer sannolikt att förbli i hög efterfrågan över en mängd industrier. Differentierande instruktioner beroende på studentens inlärningssätt är en färdighet som utbildade lärare kan ge.

  Att hitta rätt utbildningsprogram omfattar att ta hänsyn till programkostnader och nödvändig studietid. En examen från ett ackrediterat program med ett solidt rykte kommer sannolikt att göra det eventuella jobbsökandet enklare.

  En grundutbildning i gymnasieskolan förbereder oftast kandidater till en karriär som klasslärare i ett visst ämne i en offentlig eller privat skola. Beroende på institutionen kan ett certifikat eller en licens utöver examen krävas. Graden kan också vara användbar för att förvärva en position som läroplanskribent för en skola eller ett distrikt. Utanför klassrummet kan lärarutbildning förbättra karriären inom företagsutbildning.

  Grundutbildningsprogram i gymnasieskolan finns i överflöd i högskolor och universitet och online-plattformar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.