Keystone logo

5 Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Gudomlighet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Gudomlighet
Studiefält
  • Humaniorastudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Gudomlighet

Efter doktorander gymnasiet eller motsvarande i sitt land, många väljer att bedriva en kandidatexamen. Om en student vill bedriva vidareutbildning, är denna grad nivån vanligtvis utgångspunkten att tjäna en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i Divinity? Denna grad tar ungefär tre till fem år för att uppnå, beroende på institutionen och studentens schema. I programmet, kandidater lära sig de färdigheter som behövs för att bli en del av departementet. Dessa inkluderar inte bara teologiska ämnen, men historiska, språkliga och filosofiska, liksom. Genom tillämpad lärande, kommer eleverna brukar lära sig att bli religiösa ledare inom sina respektive religioner. Eleverna lär sig typiskt tvärkulturella traditioner och metoder för att utöka sin religiösa världsbild.

En examen i gudomlighet ger innehavaren med ledarskap, kommunikation och kritiskt tänkande som kan användas i strävan efter en karriär.Efter att ha fått en examen, studenter är berättigade att föra en Masters of Divinity, som är standard för de flesta religiösa ledarpositioner.

Kostnaden för en kandidatexamen i gudomlighet varierar från skola till skola. För den mest exakta undervisning information, se direkt med antagningsenheten som kan guida genom detaljerna i skolans program.

De flesta grad innehavare bedriva högre grad att komma in i departement. Det finns dock sekulära karriärer inom sociala tjänster och samhällsengagemang i vilken många gudomlighet studenter in. Kandidatprogrammet i gudomlighet lär eleverna förmåga att analysera teologi och filosofi, som kan vara användbara färdigheter inte bara i prästerskapet men i utbildning och ideella sektorn, liksom. De flesta eleverna inte stannar vid deras kandidat grader och ofta bedriva högre nivå master och doktorsexamen.

Många ackrediterade universitet från hela världen erbjuda både på campus och online-möjligheter. Om du vill få din examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.