Keystone logo

117 Kandidat Program i Pedagogik Grundskoleutbildning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Pedagogik
 • Grundskoleutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (117)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Pedagogik Grundskoleutbildning

  En kandidatexamen utdelas till studenter som genomför en vanligtvis tre till femårig läroplan i både allmänna och specifika utbildningsämnen. Deltagare väljer normalt ett fokusområde, ofta kallat en major. De som vill fortsätta med magisterexamen eller doktorsexamen måste ofta slutföra ett kandidatexamen först.

  Vad är en kandidatexamen i grundskolan? Programmet ger studenterna de kunskaper, färdigheter och expertis som de behöver för att lyckas som grundskolelärare. Deltagarna tar vanligtvis kurser i pedagogisk teori, barnpsykologi och instruktionsteknik. De lär också allmän information om olika akademiska ämnen. Beroende på programmet kan deltagarna också förvänta sig att lära sig ett främmande språk eller förvärva färdigheter för att arbeta med barn med funktionshinder. Kandidatprogrammets forskare avslutar vanligtvis sina läroplaner genom att ta en studentundervisningspraktik, som är utformad för att ge dem verkliga klassrumsundervisningsexponering.

  Studenter som anmäler sig till en kandidatexamen i grundutbildningsprogram förvärvar både personliga och professionella färdigheter. De lär sig att tänka kritiskt och hantera långsiktiga projekt. Mer viktigt lär eleverna instruktions- och samarbetsförmåga. Efter examen kan de flesta undervisa små barn effektivt.

  Kostnaden för att delta i en bachelor i grundutbildningsprogram beror på högskolan. Intresserade personer undersöker ofta alla framtida institutioner för att bättre förstå hur de förbereder sina utbildningsbudgetar.

  Att bli en klassrumslärare är den vanligaste karriärvägen för kandidater från en kandidatexamen i grundutbildningsprogram. De som tjänar graden har dock de kunskaper och kompetens som krävs för att konkurrera om en mängd olika yrkesutställningar. Vissa väljer att arbeta i näringslivet som företagsutbildare, vilket hjälper vuxna att lära sig de färdigheter de behöver för att effektivt kunna utföra sina arbetsuppgifter. Andra akademiker beslutar att fortsätta kandidatexamen och doktorsexamen för att bli skolans huvudmän eller distriktsadministratörer. Ändå uppnår akademiker ofta en konkurrenskraftig lön.

  Eftersom kandidatexamen i grundutbildningsprogram finns på institutioner över hela världen, har eleverna en rad olika alternativ för att driva examen. Vissa får instruktioner i traditionella klassrum, medan andra tar kurser på nätet. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.