Keystone logo

8 Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Global marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Global marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Global marknadsföring

En kandidatexamen är den andra och högsta nivå grundexamen, och det kräver ungefär dubbelt så många poäng för att slutföra som associera-examen. Detta krav är anledningen till att de flesta bachelor utbildningar ta fyra till fem år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i Global Marketing? Det är en specialiserad större program som bygger på grundläggande marknadsföring principer som lärs ut i det allmänna företagsläroplanen på ett sätt som ger specifik inblick i konkurrensen på den globala marknadsplatser. Som sådan, globala marknadsföringsprogram tenderar att införliva många kurser som finns i de allmänna affärsprogram tillsammans flera kurser med särskild inriktning på globala marknadsföringsstrategier och metoder för att ge ytterligare insikt.

Fördelarna med att få en kandidatexamen i globala marknadsföring är enkel.Om en elev är särskilt intresserade av yrken med företag som är verksamma i flera länder vid en organisationsomfattande nivå, ger det integrerade kunskap eleven behöver.

Studie priserna varierar kraftigt och beror på både tätort och om universitetet offentligt eller privat finansierade. I allmänhet är undervisning för globala marknadsföringsprogram på samma sätt som en universitetets basnivå, så kontakta din blivande skolor för mer information.

Studerande som fått en global marknadsföring grad brukar gå vidare till arbete inom marknadsföring eller ett närliggande område som reklam. Graden är speciellt utformad för att göra kandidater mer konkurrenskraftiga i roller som betonar marknadsföring på en internationell skala. Som grad innehavare på kandidatnivå, är studenter framställs typiskt för nybörjar och grundläggande laget ledande positioner, såsom data analytiker.Många studenter går också att arbeta i konsultföretag, där deras kompetens tas i bruk för en mängd olika kundföretag.

De flesta skolor som erbjuder specialiserade globala marknadsförings grader gör också deras kursutbud tillgängliga via online utbildningsmoduler. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.