Keystone logo

16 Kandidat Program i Studier i management Global förvaltning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Global förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Global förvaltning

  En kandidatexamen är ofta det första eftergymnasial program som högskolestudenter väljer. Som många företag och arbetsgivare kräver en kandidatexamen, eleverna använda programmen för att förbereda sig för de yrken som de hoppas att vinna. Programmen tar vanligtvis cirka fyra år att slutföra.

  Vad är en kandidatexamen i Global Management? Som näringslivet fortsätter att verka på en global plattform, behovet för studenter med en förståelse för lokala kulturer, affärs seder och språk växer. Individer i detta program kan studera ämnen inom områdena redovisning, marknadsföring, företagsledning och finans. De kan också vara inskrivna i språkstudier, kulturstudier, och förhållandet mellan samhälle och näringsliv.

  Fördelarna med inskrivning i denna kandidatprogrammet kan innefatta exponering mot internationella affärsmän, praktikplatser med lokala företag som har internationell verksamhet, och tillgång till instruktörer och företagsledare som framgångsrikt arbetar inom denna sektor.

  Kostnaden i samband med inskrivning i ett globalt program förvaltning kan vara helt annorlunda från en skola till en annan. Undervisning och avgifter kan påverkas av de länder där de utbildningsinstitutioner ligger. De som är intresserade av att delta i ett program, bör kontakta skolorna individuellt för information.

  Akademiker har tillgång till internationella karriärer. De hittar ofta positioner i sina närområden med företag som verkar på en internationell nivå. Detta ger akademiker med möjligheter att resa in och bli bekant med många olika länder och kulturer. Akademiker får hitta jobb inom den offentliga och privata sektorn.Som en global chef, akademiker har ofta möjlighet att utbilda anställda, pitch produkter till utländska kunder, och arbetar som personalansvariga på internationell nivå.

  Om du är intresserad av att bli student i det här programmet, granska alternativen i programlistan. Med den bekväma bly formuläret får du tillgång till enskilda skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.