Keystone logo

41 Kandidat Program i Företagsekonomi Internationella affärer Global företagsverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Internationella affärer
  • Global företagsverksamhet
Studiefält
  • Företagsekonomi (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Internationella affärer Global företagsverksamhet

En kandidatexamen ges efter en student har gått igenom omkring 120 termin poäng inom det valda området. Det är en grundutbildning akademiskt program som vanligtvis tar cirka fyra år att slutföra. Eleverna deltar i ett antal allmänna utbildning klasser och tillbringa resten av sin tid på ämnen som är specifika för deras blivande karriär.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Global Business? Studenter i detta program kan räkna med att studera affärsmetoder över kulturella, politiska och fysiska gränser. De utsätts för internationella affärsstrategier, problem och lösningar, och marknader. Några av de ämnen som tas upp i klasserna avser tvärkulturell kommunikation och användning av kooperativ förhandling. Kan också förväntas Fokus på internationella mänskliga resurser.

&nbsp

Deltagarna i detta program kan dra nytta av exponering för de kunskaper och praktiska färdigheter i sina instruktörer.De har ofta tillgång till skolor och arbetstillfällen i ett antal olika länder och kan bygga upp en resursnätverk som är värdefull för dem vid examen. Vissa elever kommer att gynnas av praktikplatser och liknande praktikplatser.

&nbsp

Kostnaderna för deltagande i ett globalt företag kan variera ganska lite från skola till skola och från ett land till ett annat. De som hoppas på att skriva in sig i programmet bör kontakta sina utvalda skolorna direkt för att få korrekt information.

&nbsp

En global civilekonomexamen sätter utexaminerade i läge för karriärer i en mängd olika chefstjänster, möjligheter att arbeta med internationella organ, och jobb med statliga institutioner. Akademiker kan finna att de har den bästa framgången acceptera en inhemsk position med en global verksamhet och sedan flytta till internationella befattningar inom den organisationen.

&nbsp

De som hoppas på att delta i en global affärsprogram bör se över sina alternativ med hjälp av programlistan. En kort bly formulär kan hjälpa blivande student att få information om skolorna. Är du redo att sätta igång? Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.