Keystone logo

14 Kandidat Program i Naturvetenskap Geovetenskap Geovetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Naturvetenskap
  • Geovetenskap
  • Geovetenskap
Studiefält
  • Naturvetenskap (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Naturvetenskap Geovetenskap Geovetenskap

Många individer väljer att utforska en kandidatexamen i geovetenskap. Denna grad omfattar rigorös träning i geologi från strukturen och jordens historia, genom mineral och bergarter, naturkatastrofer och miljö.

Vad är en kandidatexamen i geovetenskap? Denna grad fokus är för studenter som planerar att göra karriär inom resurs geologi och miljöfrågor. Primära mål är att lära sig grunderna i geologi, teknik, geofysik, hydrologi och miljövetenskap. Detta program betonar teoretiska geologi baserade analytiska problemlösnings metoder, tekniker och färdigheter. Det förbereder individer att bli licensierade yrkes geologer, privata konsulter inom resursindustrier, eller främja sina forskarstudier i jorden eller miljövetenskap. Detta program ger fördjupade eleverna att förbättra sina upplevelser i geovetenskap fältet genom att arbeta globalt med yrkesverksamma, instruktörer och kamrater.

Dessa program och studier är till nytta för dem som vill gå vidare i karriären och lära på en högre utbildningsnivå. Kurserna kan variera, men center i första hand på strukturgeologi, hydrogeologi, petro och geokemi. Kurser omfattar fysik, geografiska informationssystem, ekologi, evolutionsbiologi, kemi och matematik.

Institutioner runt om i världen och över hela landet har varierande kostnader för sina kurser. Alla som är intresserade av att tjäna sin examen ska kontakta särskilda högskolor om kursavgifter, registreringskostnader och för att säkerställa att programmet uppfyller sina mål.

Geovetenskap akademiker är i hög efterfrågan och har utmärkta karriärmöjligheter. Ett sådant område är i mineralprospektering och gruvdrift. En examen kan också arbeta i energiresurser inom kol- och oljeindustrin. Dessutom kan de arbeta som miljökonsulter i vetenskapliga organisationer, myndigheter, akademiska institutioner och museer.Många geovetare söka och utforska naturresurser, till exempel olja, grundvatten, metaller och mineraler. Andra arbetar i nära samarbete med miljöforskare för att bevara och städa upp miljön.

Intresserade individer bör vidta nödvändiga steg mot att uppnå sin examen i fysisk aktivitet. Vår omfattande databas är en idealisk utgångspunkt för studenter att börja utforska sina val, både geografiskt och utbildningsmässigt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.