Keystone logo

4 Kandidat Program i Naturvetenskap Geografi Geospatial teknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Naturvetenskap
  • Geografi
  • Geospatial teknik
Studiefält
  • Naturvetenskap (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Naturvetenskap Geografi Geospatial teknik

En kandidatexamen är ett doktorandprogram som är utformat för att utrusta studenter med den kunskap som de behöver för att anställa sysselsättning eller i högre grad. Vissa individer kan slutföra programmet inom två till tre år, medan andra tar så lång tid som sex eller sju år att slutföra det.

Vad är en kandidatexamen i Geospatial Technologies? Detta program är utformat för att lära deltagarna de tekniska färdigheter som industrin och lokala, regionala och nationella regeringar kräver. Kurser kan fokusera på att utveckla applikationer av geoinformationssystem och undervisa studenter hur man använder dessa applikationer för analys och hantering av resurser, både mänskliga och naturliga. Kurser kan också fokusera på geografi, navigationssystem, kartografi och fotogrammetri.

Kurser i detta program utrustade i allmänhet studenter med ett antal värdefulla kompetenser, inklusive förmågan att tänka strategiskt och med större bild i åtanke. Deltagare har i allmänhet starka analysmöjligheter och en teoretisk och tillämpad förståelse för geospatialteknik. Dessa färdigheter kan inte bara visa sig vara användbara i GIS-sfären utan i livet i allmänhet.

Kostnaden för en kandidatexamen i geospatialteknik varierar och beror helt på var en student väljer att gå till skolan och hur länge han eller hon kommer att vara i programmet. Alla studenter uppmanas att göra sin forskning innan de ansöker om ett program.

Kandidater från detta intensiva program är vanligtvis förberedda för ett antal spännande positioner, inklusive men inte begränsat till GIS tekniker, kartograf, geospatial analytiker och fotogrammetrist. Trots att positionerna är konkurrenskraftiga kan individer hitta framgång i flera olika sektorer, till exempel regering, akademi, tillverkning eller forskning och utveckling. Från och med nu förväntas arbetstillväxtutsikterna växa.

Många institutioner erbjuder detta program, men där en elev hamnar beror på hans eller hennes plats, budget och schema. Online kurser ger flexibilitet som klassrumsmiljön inte gör. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.