Keystone logo

79 Kandidat Program i Naturvetenskap Geografi Geografi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Naturvetenskap
  • Geografi
  • Geografi
Studiefält
  • Naturvetenskap (79)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Naturvetenskap Geografi Geografi

En kandidatexamen är ett tre- eller fyraårigt program som följer efter gymnasiet. Det gör det möjligt för en student att bedriva utbildning i ett särskilt intresseområde och få omsättbara färdigheter. Därför ökar möjligheterna till bra betalande jobb. Det kan också vara en steg-stone till en magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen i geografiska vetenskaper? Geografi är jordens undersökning, inklusive de människor som lever på det, miljön och de naturliga egenskaperna av sådana landformer och klimat. En student i geografiska vetenskaper kan ta kurser i kartografi, statistik, världsregioner och jordmiljöer. Klasser kan ha ytterligare vetenskapslaboratorier som ger praktisk erfarenhet. De flesta institutioner kräver ett ledande capstone-projekt som speglar forskning som studenten har utfört.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i geografiska vetenskaper får ofta färdigheter i kartläsning, databehandling och organisation. Alla dessa färdigheter är fördelaktiga för effektiv förvaltning av vardagen.

Varje institution som erbjuder en bachelor i geografiska vetenskaper kommer att ha egen utbildning och avgifter. Kostnaderna varierar beroende på platsen för skolan, antalet fordringar som krävs, deltid eller heltidsanmälan och andra faktorer. Studenterna bör noggrant bedöma utgifterna innan de registreras.

Framgångsrika kandidater från en kandidatexamen i geografiska vetenskaper kan hitta arbete inom den offentliga eller privata sektorn. Möjliga karriärer inkluderar kartograf, geograf, tillväxtplanerare, djurlivsförare, parkare eller lärare. Geografer kan bli utvecklingsagenter för kommuner. Det finns också universitets- och högskoleställningar som professor eller forskare. Många militära institutioner anlitar geografer, antingen som soldater eller civila.

Det finns möjligheter både lokalt och utomlands att tjäna en kandidatexamen i geografiska vetenskaper. Online-program är bra för studenter som behöver ett mer flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.