Keystone logo

49 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Genusstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Genusstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (49)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Genusstudier

Studenter intresserade av högre utbildning kan överväga att bedriva en kandidatexamen. Denna grad kan tjäna på många studier i vetenskap och konst och kan hjälpa eleverna att lansera i nya och framgångsrika yrken.

Vad är en kandidatexamen i genusstudier? Detta är ett fält som i stor utsträckning undersöker människans sexualitet och kön. Det kan beröra begrepp från olika områden som filosofi, religionsstudier, ekonomi, folkhälsa och kommunikation. Studenterna kan förvänta sig att undersöka ett antal olika ämnen på djupet, inklusive historia och formationer av könsnormer, kulturella könsroller, könsteorier, genetik och mänsklig reproduktion.

Att bedriva en examen i genusstudier hjälper studenterna på ett antal sätt. De kan förvänta sig att bli utsatta för och bli bekanta med många undersökningsmetoder och andra discipliner. Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter kommer också att förstoras, tillsammans med muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.

Studenter som är intresserade av att arbeta mot en examen i genusstudier kan vara nyfiken på detaljerna sådan undervisningskostnad och den tid programmet tar för att slutföra. Det är bäst att söka information om undervisning och andra kostnader direkt från skolorna själva. Vanligtvis tar en kandidatexamen mellan tre och sju år att slutföra.

Karriärutsikterna för dem som har förvärvat en kandidatexamen i genusstudier kan vara extremt olika. Möjligheterna att tjäna en anständig lön finns i företagsvärlden, ideella organisationer och statliga organisationer. Professionella jobbtitel inkluderar personaladministratör, offensiv förespråkare, programchef, socialarbetare, lärare, folkhälsoutbildare, kommunikationskonsult, chef för en mänsklig rättighetsorganisation, företagsägare, socialtjänsteman, programchef och facklig organisatör.

Kurser finns tillgängliga lokalt och internationellt. Många program erbjuder också onlinealternativ som passar behoven hos en ständigt växande studentkropp. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.