Keystone logo

0 Kandidat Program i Sjukvård Reproduktiv medicin Genetik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sjukvård
  • Reproduktiv medicin
Studiefält
  • Sjukvård (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Kandidat Program i Sjukvård Reproduktiv medicin Genetik

Tjänar en Bachelor i genetik är ett utmärkt tillfälle för människor som vill studera de olika vyerna kring utvecklas inom genetiken. Utbildningen fokuserar på det vetenskapliga studiet av organisationen, funktion, rekombination, reglering och överföring av ärftlig information på alla nivåer av komplexitet i biologiska organismer. Studenter som får en examen i genetik kan bli välmående och respekte med sitt utbud av överförbara färdigheter.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i genetik? Denna examen är vidareutbildning som kommer ge de studerande kunskaper och färdigheter inom teorin för molekylärbiologi och genetik. Studenterna kommer också lära sig de grundläggande byggstenarna i genetik inklusive datainsamling, analys och vetenskapligt skrivande. Dessutom en kandidatexamen inom detta område ger individer möjlighet att utveckla de intellektuella färdigheter som behövs för att lyckas i den globala genetik fältet.

&nbsp

Det finns många skäl att välja att bedriva en kandidatexamen i genetik programmet. Kurser inkluderar Mendels genetik, kromosomreplikering och struktur, mekanismer för genreglering, DNA-reparation och rekombination, epigenetiska fenomen, könsbestämning, molekylär evolution och genetiska interaktioner mellan genomen.

&nbsp

Kostnaden varierar beroende på skola, och programmet längden varierar mellan tre och fyra år. Det är viktigt att du är tillräckligt undersöka programmet för att se till att det program som erbjuds passar dina mål.

&nbsp

Akademiker är i hög efterfrågan för ett antal positioner, såsom roller i universitet, sjukhus, statliga myndigheter, forskningsinstitut och bioteknikindustrin. Studenterna kommer att utveckla färdigheter som behövs för att ta itu med frågor som rör tillämpningen av experimentell analys att lösa problem i genetik.När eleverna har tagit examen med en kandidatexamen i genetik, de är förberedda för avancerade studier eller karriär som involverar genomik och grundläggande genetik.

&nbsp

Många inhemska och internationella alternativ är tillgängliga för programmet från en rad olika universitet. Online kurser är ett idealiskt val för dem som bor i avlägsna områden runt om i världen med begränsad tillgång till en skola. Webbaserade alternativ tillgodose individer som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.