Keystone logo

272 Kandidat Program i Generella studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Generella studier
Studiefält
  • Generella studier (272)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Generella studier

En kandidatexamen kan catapult en persons karriärmöjligheter som han eller hon förbereder sig för att komma in i arbetskraften. Programmen tar normalt tre till fyra år. Denna referens kan utrusta eleverna med de färdigheter och erfarenheter som de behöver för att försvara sig på den globala marknaden.

Vad är en kandidatexamen i allmänna studier? Denna grad är idealisk för alla som vill gå på college men är inte säker på vilket specifikt ämne som huvudämne. Studenter brukar studera många ämnen samtidigt, som engelska, matematik och naturvetenskap och statsvetenskap. Detta kan ge flexibilitet och en mer öppen allmän studieväg för dem som vill lära sig olika ämnen så att de kan hitta något som de tycker om att lära sig om. Studenterna kan välja mellan olika koncentrationer beroende på vad de intresserar dem, såsom sportledning, redovisning, kommunikation och affärer.

En student som får en bachelor i allmänna studier kan skärpa sin eller hennes kommunikationsförmåga. Studenter kan också utveckla organisatoriska tekniker och förmåga att diskutera ett brett spektrum av ämnen, vilket kan underlätta framgång i personliga projekt och relationer.

Kostnaden för en kandidatexamen beror på institutionen. Undervisningspriser och andra avgifter varierar beroende på plats och programlängd. Studenter intresserade av att genomföra denna examen ska kolla på olika universitet för att hitta vad de letar efter.

Det stora med en kandidatexamen i allmänna studier är den mängd olika jobb som väntar. Många akademiker fortsätter att hitta karriärer som försäljningsassistenter eller chefer, kundtjänstrepresentanter, detaljhandelschefer, administrativa assistenter, PR-chefer eller projektledare. På grund av sin mångsidiga bakgrund kan studenterna vanligtvis komma in i arbetskraften med en stor färdighetsuppsättning som är attraktiv för arbetsgivare inom ett brett spektrum av branscher.

En kandidatexamen i allmänna studier erbjuds på högskolor och universitet runt om i världen. För dem som vill studera på distans snarare än att delta i ett universitet kan det finnas alternativ på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.