Keystone logo

20 Kandidat Program i Hotell och turism Turism Fritidsstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Hotell och turism
  • Turism
  • Fritidsstudier
Studiefält
  • Hotell och turism (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Hotell och turism Turism Fritidsstudier

En kandidatexamen är en akademisk akademisk examen. Det tilldelas av högskolor och universitet för att slutföra en kurs av studier som kan sträcka sig var som helst mellan tre och sju år. Slutförandet av denna examen krävs innan du får en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i fritidsstudier? Denna typ av program erbjuder ett brett utbud av studier som innehåller både teoretisk och praktisk kunskap. Förutom att få färdigheter som är specifikt relaterade till fritid och turism, till exempel planering av semester, utformning av attraktiva destinationstjänster och produkter och anordnande av fritidsevenemang, kan även mer allmänna studier om marknadsföring, reklam, ekonomi, ledning och psykologi ingå i examen. Exempel på möjliga koncentrationsområden är gästfrihet och catering, hållbar turismsledning och spa- och wellnesschef.

Studenter som avslutar en kandidatexamen i fritidsstudier bör ha en välutbildad utbildning. De färdigheter som uppnåtts i psykologi kan hjälpa till med att arbeta med människor i alla aspekter av livet. Dessutom har möjligheten att organisera komplexa händelser och utforma attraktiva tjänster potential att berika studentens egen livskvalitet.

Som nämnts ovan kan denna typ av examen variera i längd. Ett kortare program kommer därför att kosta mindre än ett längre program.

Det finns många möjliga arbetsmöjligheter för en student med en examen i fritidsstudier. Till exempel kan de studier som genomförs under hela programmet kvalificera studenten att vara en licensierad bartender eller en ungdomsledare. Annat arbete kan hittas som skidlärare eller researrangör. Även fitnessinstruktör och reklamagent är möjliga arbetsmöjligheter för en examensinnehavare i fritidsstudier.

Högskolor och universitet runt om i världen erbjuder kandidatexamen. Många institutioner erbjuder även grader som är helt online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.