Keystone logo

13 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Freds- och konfliktvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Freds- och konfliktvetenskap
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Freds- och konfliktvetenskap

Kandidatexamen öppna dörrar. De förbereder eleverna för fortsatta akademiska studier och för rörelse till njut karriärer. Dessa program tar normalt cirka fyra år att slutföra. Eleverna utsätts för grunderna inom det valda studier och kan välja att få anställning inom sitt område samtidigt som de fortsätter med avancerade grader.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i freds- och konfliktvetenskap? Detta tvärvetenskapliga program fokuserar på konfliktlösning vid mellanmänskliga och global nivå. Studenterna kommer att studera dynamiken mellan individer och grupper i hemmiljö och arbetsplatsen, och på en mycket bredare skala. Kursämnen kan innefatta konfliktteori, sociala rörelser, mänskliga rättigheter, konflikthantering och konfliktlösning samt förändringsprocesser. Studenter granska destruktiva krig, deras orsaker och deras upplösning. Liknande undersökning av fredsprocesser sker.

&nbsp

Studenter i programmet drar nytta av mångfacetterade perspektiv på komplexa interaktioner. De tar nära ser på de delar av fred, konflikt och social ordning. Med exponering för frågor om ekonomi, politik, historia och ekologi, akademiker studenten med en djup förståelse och uppskattning av förändringsprocesser och hur individer och hela samhällen kan påverkas.

&nbsp

Kostnaderna för deltagande i detta program kan variera en hel del mellan skolorna. Detta gäller särskilt från ett land till ett annat. De som är intresserade av att bli studenter bör kontakta de enskilda skolorna för noggrann undervisning och avgift informationen.

&nbsp

Med en kandidatexamen, är akademiker förberedda för karriärer som kommunikationssamordnare eller assistenter, samhällsutveckling arrangörer, journalister, mediespecialister, informatörer, talskrivare, offentliga förespråkare och programsamordnare.Akademiker kan hitta jobb som arbetar för lokala och regionala myndigheter, medier, i kontor politiker och offentliga uppsökande organisationer. Vissa sven elever väljer att fortsätta med sina akademiska resa att tjäna avancerade grader.

&nbsp

De som är intresserade av att slutföra detta program bör ta en titt på de många skol möjligheter i programlistan. Fyll ledningen formulär för att få information från specifika skolor. Är du intresserad? Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.