Keystone logo

9 Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Forskning inom marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Forskning inom marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Forskning inom marknadsföring

Kandidatexamen är utformad för att vara den högsta nivån grundexamen inom ett visst område. Dess studier är byggd för att ge kandidat med en grundläggande kunskap om de bästa metoderna och teoretiska grunderna för ett visst område, liksom dess historia.

Vad är en kandidatexamen i Marketing Research? Det är en examen med en specialiserad studieprogram i delområde för marknadsföring som är mest berörda med vad som gör reklam effektiva eller ineffektiva. Kandidater som bedriver denna grad lär både allmänna principer för effektiv reklam och specifika sätt att lägga upp strategier för målgrupper. Utbildningsprogrammen inom detta område tenderar att uppnå detta genom att kombinera traditionell marknadsföring kurser och särskilda klasser i denna typ av strategisk forskning för att ge studenterna en kompetens som är inriktad på att kunna ge den insikten till kunder och arbetsgivare.

Fördelarna med en kandidatexamen inom marknadsundersökningar över en mer generell examen inom området är många. Eftersom området är både omfattande och komplex, tillåter specialisering eleverna att bli mer konkurrenskraftiga genom att få praktiken med den kompetens de sannolikt kommer att behöva professionellt.

Kostnaderna för en examen i marknadsföring forskning tenderar att variera mycket beroende på universitetets hemland och sin modell för drift. Ta reda på vad undervisning kostnaderna uppgår till en viss skola, är det bäst att kontakta den skolan direkt.

Kandidater som genomför en kandidatexamen i Marketing Research hitta i allmänhet anställning i reklambranschen, rådgivning företag och kundföretag. De är viktiga gruppmedlemmar på någon strategisk reklam lag, och de har också en tendens att hitta anställning i konsultföretag som ger råd organ från utsidan också.

De flesta utbildningsprogram i strategisk marknadsföring erbjuder också starka distansutbildning komponenter.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.