Keystone logo

33 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Flygteknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Flygteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (33)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Flygteknik

Att tjäna en kandidatexamen är ett uppfyllande nästa steg du kan ta efter gymnasiet. Det låter dig lära dig mer när du breddar dina horisonter, växer som en person och öppnar nya möjligheter för dina karriärvägar.

Vad är en kandidatexamen i flygteknik? Program inom detta område utbildar inte bara eleverna att flyga flygplan som flygplan och helikoptrar men kan också lära sig färdigheterna för flygledning och hantverksdesign. Detta ger eleverna bättre förberedelser och färdigheter för att samordna flygningar, inklusive undervisningssäkerhet, analys och navigering. Dessa program utvecklar vanligtvis elevernas förmåga att organisera och planera flygsituationer, samt ge dem en bättre förståelse för deras hantverksdesign.

Med en kandidatexamen inom flygteknik kan många bättre hantera vardagen med viktiga beslutsförmågor. Eleverna lär sig också information om flygplanstillverkning och hur man hanterar och underhåller flygplan.

Beroende på var du går för en kandidatexamen inom flygteknik kan kostnaderna skilja sig åt. Programmet kan ta tre till fem år att slutföra, men deltidstjänster kan också vara tillgängliga.

De som får en kandidatexamen inom flygteknik kan fortsätta att ha ett antal karriärer med fokus på flygplan och de tekniska aspekterna bakom dem. En sådan karriärväg för någon är att bli en flygdesigner, som arbetar för att skapa nytt hantverk och programvara som används på flyg. Flygtekniker, under tiden, arbetar för att upprätthålla och tillverka flygplan, helikoptrar och till och med rymdfarkoster. Ett annat alternativ är en flygforskare som lär sig och utvecklar ny teknik för att bättre förbättra flyghantverket. Det finns också en mängd andra alternativ, som inkluderar flygtekniska konsulter och underhållstekniker, som hjälper till att hitta och lösa problem på flygplan.

En kandidatexamen inom flygteknik kan tjäna på en mängd olika skolor runt om i världen, inklusive online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.