Keystone logo

11 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansieringsteori 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansieringsteori
Studiefält
  • Studier i ekonomi (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansieringsteori

En individ med en fallenhet för analytiskt tänkande som är intresserad av företagsklimatet kan upptäcka att en kandidatexamen inom Corporate Finance är en idealisk utbildningsprogrammet. Studenter med en examen i ekonomi kan fungera i konsultföretag, energisektorn eller industriföretag.

Vad är en kandidatexamen i Corporate Finance? Den pedagogiska aspekten av denna examen omfattar studier av matematik, statistik och sannolikhet, samt de grundläggande element som utgör organisatoriska enheter. De kurser som ingår i corporate finance utbildningsprogrammet är utformade för att förbereda en elev för en mid-level position efter examen. En student kan arbeta mot en karriär som gynnar den finansiella hälsan hos ett bolag.

Fördelarna med att få en kandidatexamen i Corporate Finance är många. Vissa licensures och certifieringar kan tas efter examen, så att eleverna kan påbörja sina karriärer.Eleverna kan också välja en avancerad examen i finans, ekonomi, affärer och mycket mer. Denna grad program är noggrant utformad för att låta eleverna maximera deras lärande potential och utmärka sig i finansvärlden.

En kandidatexamen i corporate finance erbjuds genom att lära institutioner runt om i världen, och de tillhörande kostnaderna varierar kraftigt. Personer som är intresserade av att fullfölja denna grad bör kontakta institutionerna de vill delta för specifika detaljer om undervisning och prislista.

Någon fyller i kandidatprogrammet kan välja mellan ett antal karriärvägar. Ett exempel är en internrevisor i ett bolag. I detta läge, genomför varje revision för att säkerställa att ett företags finansiella rapporter är korrekta, verksamheten är tillräckliga och att processerna är effektiva. Positioner analysera investeringsportföljen uppgifter är andra potentiella källor till sysselsättning.En student som tar examen med en kandidatexamen i Corporate Finance kan också finna arbetstillfällen inom områdena företagsutveckling, underhåll och strategi, investment banking och corporate efterlevnad.

Intresserade personer bör börja med några viktiga steg för att uppnå en fyraårig examen inom corporate finance sektorn. Vår omfattande databas erbjuder många pedagogiska och geografiska alternativ för blivande studenter att utforska. Det finns ingen anledning att fördröja en utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.