Keystone logo

6 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansieringslösningar 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansieringslösningar
Studiefält
  • Studier i ekonomi (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansieringslösningar

En kandidatprogrammet utrustar eleverna med en väl avrundad grundutbildningen inom ett visst område. Två av de fyra års studier fokus på humaniora kurser, som engelska, vetenskap, och matematik.

Vad är en kandidatexamen i Financial Engineering? Detta program ger studenter med en bakgrund i att lösa komplexa ekonomiska problem i flera discipliner, såsom bank, myndigheter, och ingenjörskonst. Enligt principerna i tillämpad matematik, ger programmet studenter med fördjupade kunskaper om finansiell ingenjörskonst genom att sömlöst integrera studier från olika kompletterande områden för att skapa en dynamisk studier. Kurser omfattar vanligtvis beslut modellering, corporate finance, statistik, datavetenskap, och ekonometri.

Tjänar en kandidatexamen kan resultera i en ökad lön eller avancemang potential.Studenterna får många professionella och personliga fördelar, såsom problemlösning, beslutsfattande, och mellanmänsklig kommunikation.

Examens kostnader varierar beroende på längden av programmet, platsen, och skolan. Om du är intresserad av en viss institution, bör du kontakta antagningsenheten och begära mer information om studie och anmälningsavgifter. Stipendier kan vara tillgängliga för att kompensera vissa kostnader.

Akademiker i detta program kan finna en ljus utsikterna för karriärer inom denna snabbt växande bransch. Studenter kan hitta en enorm mängd smidighet i karriären finanssektorn utnyttjar sina överförbara färdigheter såsom kvantitativa utvecklare, hedgefondportföljförvaltare, investeringsbanker och algoritm handlare. De som är intresserade av den allmänna ordningen kan överväga att arbeta för statliga myndigheter, utveckla federala och statliga finanspolitik eller bedriver forskning. Vissa väljer att bedriva en avancerad examen.

En mängd internationella möjligheter finns för grund utbildningsprogram. Online-program är ett flexibelt och bekvämt sätt att komma igång, särskilt för dem i avlägsna områden med begränsad tillgång till en anläggning. Ta reda på mer information söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.