Keystone logo

9 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansiell planering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansiell planering
Studiefält
  • Studier i ekonomi (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansiell planering

De flesta som jobbar heltid försöker avsätta några pengar för pensionering. Genom att tjäna en kandidatexamen i finansiell planering, kan du hjälpa alla typer av människor skapar en ekonomiskt stabil framtid för sig själva efter pensioneringen.

Vad är en kandidatexamen i Finansiell Planering? Denna grad program fokuserar på grundläggande principer för finansiering och framgångsrika investeringsstrategier. Eleverna lär sig att planera för en ekonomiskt stabil framtid. Kurser tenderar att fokusera på grundläggande principer för finansiering och investeringar, samt skatter, egendom planering, pensionering planering, finansiell analys uttalande, riskhantering och fler. Studier brukar ta cirka fyra år att slutföra, och många utbildningsprogram kan fyllas i online.

Det finns flera fördelar med att lära sig mer om finansiell planering, inklusive att kunna bättre hantera din personliga ekonomiska framtid.Planering för pension och mer är en stor del av livet, och med denna grad, du får hjälpa andra att göra smarta ekonomiska val för framtiden.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i finansiell planering varierar mycket beroende på den institution som är värd för programmet och längden på studien. Delta i klasser på campus kan komma med en annan prislapp än delta klasser online. Om du vill veta mer om alla de kostnader med ditt program, måste du forska i skolan som du väljer noga.

För det mesta, tjänar en kandidatexamen i finansiell planering kvalificerar akademiker att bli planerare, förutsatt att de erhålla certifiering för att bli en Certified Financial Planner (CFP). Denna typ av jobb väntas få tillväxt snabbare än det nationella genomsnittet i USA under året 2020. Akademiker i denna typ av program kan också bedriva forskarutbildning grader för ännu högre betalande finansiella positioner.

Eftersom många finansiell planering program finns tillgängliga helt online, är det lätt att fylla i och lämna in ansökningar via Internet. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.