Keystone logo

15 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansiell matematik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansiell matematik
Studiefält
  • Studier i ekonomi (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansiell matematik

Tjänar en Bachelor i finansiell matematik är ett utmärkt tillfälle för motiverade individer som är intresserade av en kombination av matematik, statistik, finansiell analys och ekonomiska teorier. Denna växande område tillåter akademiker att utforska investeringar, riskhantering och beteende.

En individ med intresse för programmen matematik grad vill ofta veta, vad är en kandidatexamen i finansiell matematik? Finansiella matematiken är ett växande område som kräver kunskap om en alltmer teknisk natur. Den akademiska program innebär matematiskt, computational, affärer och ekonomiska studier. Studenter som full denna grundexamen program är beredda att inleda en karriär inom regeringen, marknadsföring, ekonomi och mycket mer.

De klasser som uppfyller den finansiella matematik utbildningsprogrammet förbereder studenterna för karriärer eller högre utbildning. Alternativ för examen fokus kan innehålla statistik och dataanalys.Den fördjupade kurser ger möjligheter för studenter att identifiera personliga färdigheter och utveckla färdigheter inom det valda ämnesområdet.

De nationella och internationella institutioner har egna kostnader för sina kurser, och beloppen varierar kraftigt. En individuell intresserad av att söka för att ange en finansiell matematik examen ska kontakta de specifika institutioner för att lära tillhörande kostnader.

Efter slutförandet av en finansiell matematik grundexamen program, kan en person ska kunna få arbete som forskningsanalytiker, riskhantering Modeler, statistiker eller data analytiker på ett antal områden. Dessa kan innefatta arenor såsom Wall Street, federala regeringen, marknadsföring eller hälsovård, för att nämna några. I själva verket behöver nästan varje område statistiker och dataanalytiker. Till exempel i jordbruket, kan statistiker analysera resultaten av växtexperiment eller tolka data.

Vår omfattande databas ger en utgångspunkt för dem som är intresserade av att få en examen i finansiell matematik. Det finns många pedagogiska och geografiska alternativ som gör det bekvämt att ställa in processen i rörelse. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.