Keystone logo

15 Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Finansiell ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Finansiell ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Finansiell ekonomi

En kandidatexamen i finansiell ekonomi ger ett antal tillfredsställande karriärmöjligheter för personer som är intresserade av beslutsprocesser och teorier som är involverade i användningen av de ekonomiska resurserna. Studenter som tjänar en finansiell ekonomi examen kan arbeta som analytiker, handlare, investerare eller bankirer.

En potentiell elev kan fråga, vad är en kandidatexamen i finansiell ekonomi? Denna kandidatexamen är ett fyraårigt program för att förbereda studenterna för yrken inom finansvärlden. Programmet innebär studier av ekonomiska teorier, modeller och system, samt kredit, skuld, och andra faktorer som påverkar köpa och sälja. Studenter som väljer detta ämnesområde kommer att förberedas för nybörjar positioner i ett antal ekonomiska arenor, bland annat statliga eller internationella marknader.

Denna studiekurs är bra för studenter som vill förbereda sig för karriärer, certifieringar och högre utbildning i ekonomi.Fokus varierar och kan handla om offentliga eller privata finanssektorn, penningmarknader och ekonomisk utveckling. Eleverna lär sig att samla in och analysera data och utvärdera ekonomiska frågor.

Varje institution runt om i världen har sina egna registrering, undervisning och avgifts scheman som gäller för kostnaderna för utbildningen. Individer som vill tjäna en finansiell ekonomi examen bör kontakta institutionerna där de kanske vill anmäla att lära sig om de närmare detaljerna för detta studieprogram.

En person med en kandidatexamen i finansiell ekonomi kan ha möjlighet att ange ett antal olika karriärvägar. En finansiell analytiker är ett av många alternativ. Dessa yrkesgrupper bedöma investeringsalternativ och prestanda, samt ge information och råd till privatpersoner eller företag som söker att fatta investeringsbeslut. Icke-finansiella företag ger också möjligheter för anställning med positioner som pensionsfonder administratörer och finansiella revisorer.Många offentliga och privata organ ger möjlighet för avancerade studier och certifieringar samtidigt sysselsatt.

Den som är intresserad av en examen i nationalekonomi sektorn bör börja med att undersöka pedagogiska alternativ. Vår omfattande databas ger information om en bred omfattning utbildnings- och geografiska utsikter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.