Keystone logo

9 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansiell analys 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansiell analys
Studiefält
  • Studier i ekonomi (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finansiell analys

Ett grundutbildningen är en tre- till fyraårig studier inom ett visst område. Hälften av kurser typiskt ägnas åt allmän utbildning, såsom vetenskap, geologi och matematik. Eleverna utsätts för en mängd olika fria konsterna klasser, gör det möjligt för dem att lägga till en mindre till sin examen om så önskas.

Du kanske undrar, vad är en kandidatexamen i finansiell analys? Detta program utrustar eleverna med avancerade kunskaper i ekonomisk och finansiell analys, förse dem med en solid grund för hur ekonomier och marknader fungerar. Målet är att ge akademiker med en gedigen förståelse av den kommersiella affärsmiljön. Kurser varierar, men de flesta program omfattar klasser i corporate finance, makroekonomi, personlig förmögenhetsförvaltning och datormodellering.

Kandidatexamen erbjuda studenterna många professionella och personliga fördelar.Förutom en löneökning, de flesta studenter tenderar att utveckla exceptionellt muntlig och skriftlig kommunikation, interpersonella talanger och organisationsförmåga.

Kostnaderna för att tjäna en kandidatexamen varierar, beroende, bland andra faktorer, på platsen för institutionen. Studenter bör kontakta specifika skolor som intresserar dem att bestämma inskrivningar avgifter och undervisning kostnader.

Tjänar en grundexamen i finansiell analys kan öppna dörren till många karriärvägar inom investment banking, ekonomi, redovisning, finansiell planering och mer. Vissa akademiker ge råd till företag att öka vinsten och minska exponering för finansiella risker. Andra hjälper private equity kunder att växa sina investeringsportföljer. Många väljer att bli politiska rådgivare, att hjälpa myndigheter att göra bättre val för jobben, ekonomin, kollektivtrafik, eller bostäder.Eleverna kan också välja att påskynda sina karriärer genom att bli en revisor, revisor, eller aktiemäklare.

Många internationella möjligheter och internetbaserade program finns tillgängliga för att tillhandahålla flexibla och praktiska klasser som rymmer de aktiva liv upptagen yrkesverksamma. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.