Keystone logo

27 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finans och ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finans och ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finans och ekonomi

En kandidatexamen är en grund studier som är normalt tre till fyra år lång med fokus på ett visst område eller intresseområde. Eleverna tillbringar vanligtvis de första två åren slutföra allmän utbildning krav som kan leda till en kompletterande mindre.

Du kanske undrar, vad är en kandidatexamen i finans och ekonomi? Detta program utforskar ämnen som ekonomi, internationell handel, ekonomisk planering för företag med global verksamhet, och internationella monetära miljöer. Kurser kan omfatta makroekonomiska principer, grunderna i företagsekonomi, strategisk ledning, investeringar och portföljhantering, och ledande redovisning. Målet är att studenterna ska utveckla konceptuella problemlösningsförmåga, både som individer och som en del av ett team, som kombinerar matematiska tekniker med ekonomisk intuition.

Fördelarna med att tjäna en finans och ekonomi kandidatexamen inkluderar honing muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga, utveckla angelägna organisatoriska och ledarskap, och odla relationer. Det kan också vara en språngbräda till en ny finansiering eller ekonomi karriär eller ett sätt att avancera i en nuvarande jobb.

Kostnader för kandidat utbildningsprogram skiljer sig mellan skolor, länder, och programlängd. Blivande studenter uppmanas att kontakta antagningsenheten av anläggningen med det program som intresserar dem att bestämma tillhörande avgifter.

Karriärer för finans och ekonomi akademiker kan sträcka sig över en mängd kvantitativa, forskningsledda branscher såsom bank, corporate finance, försäkring och bostadsföretag, myndigheter, utbildning, näringsliv och privata investeringsbolag.Vissa individer få arbete som dataforskare, investeringsbanker, finansanalytiker, skatt utgivare, statistiker, managementkonsulter, fastighetsvärderare, fondförvaltare och kvantitativa analytiker. Andra kan besluta att fortsätta sin utbildning genom att tillämpa sin grundutbildning mot en forskarutbildning.

Internationella institutioner erbjuder distansutbildning moduler för att underlätta enkel registrering och tillgodose behoven hos yrkesverksamma. För att hitta rätt skola för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.