Keystone logo

41 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finans-och bankverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finans-och bankverksamhet
Studiefält
  • Studier i ekonomi (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Finans-och bankverksamhet

De flesta människor vill göra smarta beslut när det kommer till sin ekonomi. Det finns särskilda principer som hjälper vägleda människor mot smarta investeringar och finanspraxis. Tjänar en Bachelor i finans-och bankverksamhet kan hjälpa dig att bättre förstå hur finansiella institutioner arbete och hur man kan spara dina pengar klokt.

Vad är en kandidatexamen i finans-och bankverksamhet? Denna typ av program fokuserar på att lära sig hur banker och andra finansiella institut springa. I kombination med andra krav allmän utbildning i en lärande institution, denna typ av kandidatexamen tar cirka fyra år att slutföra. Utöver de allmänna kurserna, kan stora kurser fokuserar på bankprinciper, kredit, hantera investeringar, investeringsregler, samt finansiella tjänster principer. Många kurser kan vara helt tillgängliga online för distansstuderande.

Lära mer om smarta finansiering och bankpraxis är en bra idé för nästan alla.Fördelar med att tjäna en kandidatexamen i ekonomi och bank inkluderar att kunna förstå din egen ekonomi bättre, liksom förmågan att hjälpa andra göra upplysta beslut om sparande och investeringar.

Kostnaden för att tjäna en sådan kandidatexamen varierar beroende på var du planerar att gå till skolan. Kostnaderna kan också variera beroende på om du deltar dina klasser på campus eller online. För att ta reda alla kostnader i samband med din ekonomi och bankprogram, forskning skolan som du väljer noggrant.

Akademiker som tjänar en kandidatexamen i finans-och bankverksamhet kan hitta många olika positioner tillgängliga för dem i finansbranschen, särskilt om de planerar att fullfölja högre grader. Sådana karriärmöjligheter kan vara: corporate finance, bankdirektör, risk manager, affärschef, försäljning, handel, portfölj, fusioner, förvärv och mer.

Ansökan till ett finans- och bankprogrammet är så enkelt som att gå till webbplatsen för skolan och lämnar in en ansökan på nätet. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.