Keystone logo

12 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Filosofi, politik och ekonomi 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Samhällsvetenskap
 • Filosofi, politik och ekonomi
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Samhällsvetenskap Filosofi, politik och ekonomi

  En kandidatexamen kan erhållas efter att eleverna framgångsrikt avslutat ca 120 kredit timmar av både generaliserade kärnklasser och huvudspecifika kurser. Denna grad tar vanligtvis åtta terminer att slutföra med ett heltidsschema och hjälper studenterna med de färdigheter som krävs för sina valda karriärområden.

  Vad är en kandidatexamen i PPE? PPE är förkortad för politik, filosofi och ekonomi, tre ganska specifika områden som samverkar nära varandra. Detta program ber studenter att studera vart och ett av dessa discipliner i viss utsträckning men innebär vanligtvis att studenter väljer en av de tre alternativen som huvudämne efter en viss tidsperiod. Studenter börjar vanligtvis lära sig grundläggande teman och metoder involverade i varje studieområde. Därefter kan de börja bygga en konkret, omsättbar färdighet genom kurser som statsvetenskapliga studier, diplomati och konfliktlösning. Slutkurserna beror på vilken av de tre ruttdeltagarna som väljer att ta.

  Studenterna kan förvänta sig att finslipa sina kommunikationsförmåga till en bra punkt under sina studier på detta område, vilket kan hjälpa dem att ansluta sig till andra på ett bättre sätt både hemma och på arbetsplatsen. Konfliktlösningsförmåga och kunskap om samhällspolitik bidrar också till att öka både hemliv och karriärutveckling.

  Kostnaden för att följa denna grad varierar beroende på vilken institution en student väljer att delta i. Det är tillrådligt för studenter att undersöka kostnaden för kurser i olika universitet och värdländer innan de fattar sina slutliga beslut om var de ska delta.

  Eftersom detta är ett så varierat studieområde står det att studenter som kompletterar sina utbildningar kan möta många olika sysselsättningsmöjligheter när de går in i arbetskraften. Produktchef, datavetenskapare och entreprenör är alla positioner innehavare av denna examen kanske vill överväga. Kandidater kan också kvalificera sig för jobb i socialt arbete, reklam, undervisning, lag, journalistik och sändning, bank och finans, politik och bokföring.

  Online kurser, internationella lärandes erfarenheter och traditionella lokala klasser är alla möjligheter för moderna studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.