Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Distansutbildning Kandidatexamen i Filologi i Kazakstan 2023

1 Distansutbildning Kandidat Program i Filologi i Kazakstan 2023

Översikt

Vad är filologi?
Filologi är studiet av språk i skriftliga historiska källor. Det är en kombination av litteraturkritik, historia, och lingvistik. Filologer är bekymrade över hur språket har förändrats över tid, och hur det används i olika sammanhang. De studerar också förhållandena mellan språk och kulturer som talar dem.

Vad kan jag göra med en examen i filologi?
Med en examen i filologi, du kan bedriva en karriär inom undervisning, lingvistik, översättning, eller publicering. Du kan också använda dina färdigheter för att arbeta inom områden som marknadsföring, reklam, eller PR.

Varför är det viktigt att studera filologi?
Att studera filologi är viktigt eftersom det hjälper oss att förstå hur språket har förändrats över tid och hur det används i olika sammanhang. Det hjälper oss också att bättre förstå förhållandena mellan språk och kulturer som talar dem. Genom att förstå dessa saker, vi kan bättre kommunicera med människor från andra kulturer, och förbättra vår förståelse för världen omkring oss.

Vilka grader kan man tjäna i filologi?
Det finns några olika typer av filologiska grader som du kan bedriva. Dessa inkluderar en kandidatexamen (BA) i filologi, en Master of Arts (MA) i filologi, och en doktor i filosofi (PhD) i filologi. Var och en av dessa grader ger dig möjlighet att studera språk på djupet och lära dig. Vissa skolor erbjuder filologigrader specifikt, medan andra erbjuder examen inom relaterade områden som lingvistik eller historia med fokus på filologi.

Kazakstan är ett land i Centralasien. Det är den största landlocked land. Utbildningssystemet är allmän och obligatorisk. Den är indelad i tre faser, nämligen primära (formulären 1-4), grundläggande generella (formulär 5-9), och högre utbildning (formulär 10 - 11 eller 12).

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.

Läs mer

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Lingvistik
  • Filologi
  • Distansutbildning
Studiefält
  • Humaniorastudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden