Keystone logo

87 Kandidat Program i Scenkonst Filmvetenskap Filmproduktion 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Filmvetenskap
  • Filmproduktion
Studiefält
  • Scenkonst (87)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Filmvetenskap Filmproduktion

Tjänar en Bachelor i Produktionen är en exceptionell alternativ för studenter som vill utöka sin förmåga att uttrycka originella idéer. Denna grad kan också öka sin förståelse för de estetiska och tekniska aspekter av produktion i en kollaborativ miljö. Studenter tjänar en examen i produktion lär sig att skapa, design, hantera och driva produktioner i en mängd olika scen och bildkonst sammanhang.

Vad är en kandidatexamen i produktion? I detta program läggs tonvikten på att lära sig att använda teknik för att iscensätta, design, och driva produktioner och evenemang. Den ständiga utvecklingen av lagarbete med andra konstnärer utbildar studenter i den praktiska användningen av produktionsmetoder förutom att utveckla sina färdigheter. Eleverna får kunskaper i sällskap, skede, produktionsledning och prestanda teknik.

The Bachelor i Produktionsprogramkurser gynnar dem som vill förbättra sina karriärmöjligheter genom att lära på en högre nivå.Kurserna varierar, men i första hand fokusera på teater, musik, och dans produktion. Grundläggande kurser inkluderar även produktionsprocesser, prestations design teknik, media begrepp och Inspicient.

Institutionernas kostnader varierar för det här programmet. Programmet längd varierar från tre till fyra år. Potentiella studenter som är intresserade av att tjäna sin examen ska kontakta specifika institutioner om deras kursavgifter och registreringskostnader.

Efter avslutad utbildning och förtjäna sin kandidatexamen, kan individer hitta arbete i en mängd olika yrken. Ett sådant område är att rikta. En examen kan också fungera som producent. I detta läge, individer är ansvariga för att utveckla en idé, uthyrning regissören, övervaka gjutning och montering en besättning. Dessutom kan utexaminerade arbeta i filmkonst, där de är ansvariga för att skjuta filmen, övervakar kameran och ljus avdelningar, samt övervaka och godkänna alla aspekter av produktionen.

Intresserade studenter bör vidta nödvändiga nästa steg mot att uppnå en examen i produktionen. Vår omfattande databas är en utmärkt plats för studenter att börja utforska sina möjligheter, både geografiskt och utbildningsmässigt. Det finns ingen anledning att hålla dina pedagogiska mål på is. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.