Keystone logo

17 Kandidat Program i Företagsekonomi Fastigheter Fastighetsförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Fastigheter
  • Fastighetsförvaltning
Studiefält
  • Företagsekonomi (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Fastigheter Fastighetsförvaltning

Utövande av en kandidatexamen ger möjlighet till avancerad undervisning på universitetsnivå med betoning på ett utvalt område. Graden krävs för inträde i många karriärer. Studenter kan också använda kandidatexamen som grund för fortsatta studier på avancerad nivå.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Fastighetsekonomi? Chefer för fastigheter som har ansvaret för att hantera andras egendom med avsikt att upprätthålla värdet och maximera inkomstpotential. Eleverna får en förståelse för värdering, utveckling, förvaltning och mäkleri. Prov kurser inkluderar redovisning och finansiering, marknadsföring, leasing, hyresgästrelationer, kommunikation, avtal, ekonomi, och fastighetsrätt. Värderings färdigheter förvärvas genom undervisning i metoder för bedömning, portföljanalys och trender som påverkar fastighetsvärdena.Studier omfattar förvaltning av bostäder och kommersiella fastigheter, seniorboende och prisvärda bostäder.

&nbsp

Fördelar med examen kan ses på ett personligt plan och i karriären. Individuell tillväxt realiseras genom utveckling av analytiska och social kompetens. Dessutom kan kunskap som erhållits i programmet tillämpas i elevernas privatliv att förbättra beslut egendom.

&nbsp

Program möjligheter finns globalt, varierar i kostnad beroende på plats och läroplan. För att bestämma den bästa individuella valet, ska eleverna undersöka detaljerna i varje alternativ med sina personliga mål i åtanke.

&nbsp

Lärt dig i att föra en fastighetsförvaltning examen är i hög efterfrågan på arbetsplatsen. Akademiker är utrustade för sysselsättningen inom flera olika områden. Karriärer finns i förvaltning och utveckling, fysisk planering, lantmäteri, fastighetsinvesteringar och fastighetsvärdering.Akademiker är också kvalificerad att agera som konsulter inom leasing, marknadsföring, planering av investeringar och förvärv och avyttring av egendom. Listan över potentiella arbetsgivare inkluderar mäklarföretag, lägenhetskomplex, allmännyttan, semester egenskaper, kommersiella affärstorn, industriparker, köpcentra och kontorsparker.

&nbsp

För att ta det första steget mot en utmanande och givande karriär i fastighetsförvaltning, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.