Keystone logo

12 Kandidat Program i Studier i management Förvaltning inom den kreativa sektorn 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Förvaltning inom den kreativa sektorn
Studiefält
 • Studier i management (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Förvaltning inom den kreativa sektorn

  Kandidatexamen är en fyra till fem-årigt program som förbereder eleverna för karriärmöjligheter i ett visst yrkesområde. Grundutbildningen finns med både allmänna och särskilda fokusområden, så det är möjligt att hitta närbesläktade program. I dessa fall är särskilda program typiskt utformad för studenter med en klar uppfattning om sina karriärmål, och de allmänna stora programmen är utformade för den som söker en bredare bas av yrkeskunskaper inom området.

  Vad är en kandidatexamen i Creative Industries Management? Det är en grundmanagementutbildning som är anpassade till studenter som har för avsikt att ta på övervakning och ledande roller i den kreativa sektorn. Dessa branscher är film, TV, litterära tjänster, och grafisk design, bland andra industrier.Skolor som erbjuder en kandidatexamen i Creative Industries Förvaltning belysa specifika behov och utmaningar företag i den här branschen, vilket ger studenterna möjlighet att lära sig de bästa metoderna för att lyckas inom området.

  Fördelarna med en kandidatexamen i Creative Industries ledningen är de specifika skillnaderna mellan den och mer allmänna förvaltnings grader. Kreativa industrier har en unik affärsmodell, och denna grad är utformad för att ge studenterna specifik inblick i det.

  Kostnaderna för kandidatexamen i Creative Industries hantering tenderar att vara ungefär densamma som för andra affärsprogram på skolan. I allmänhet är det samma som skolans grundläggande undervisning, men att undervisning kan variera kraftigt från plats till plats.

  Studerande en kandidatexamen i kreativa branscher förvaltning kan förvänta sig att hitta karriärmöjligheter i de kreativa näringarna som speglar deras erfarenhet och utbildning.Mer robusta kreativa kompetensprofiler tenderar att leda till bättre resultat, men denna grad är att förbereda en att leda ett team i reklam, grafisk design, ljudproduktion, eller andra kreativa områden.

  De flesta universitet som erbjuder kandidatexamen ger också studenterna möjlighet att ta sina kurser på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.