Keystone logo

12 Kandidat Program i Företagsekonomi Försäljning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Försäljning
Studiefält
  • Företagsekonomi (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Försäljning

Den kandidatexamen ges till studenter som har avslutat kurser vid en högskola eller ett universitet i ett grundutbildningen. Programmet kräver normalt heltidsstudier under ca fyra år och slutförandet av 120 termin poäng. Denna grad kan representera den första i en bana genom forskarskolan. Det skulle också kunna användas som en bottenvåningen i ett lyckat arbetsliv.

Med det grundläggande förståelse, kan individer undrar, "Vad är en kandidatexamen inom försäljning?" Detta program ofta fokuserar på de kunskaper och färdigheter som behövs för att övertyga konsumenterna om värdet av produkter eller tjänster. Kurserna ger praktiska, tekniska och teoretiska metoder för att ta itu med de nuvarande försäljningsfrågor. Ämnen kan omfatta marknadsföring teori, användning av teknik och digitala medier, säljetik, och konsumentrelationer. Programmet får omfatta några metoder för att påverka samhällsförändringar och olika metoder för att göra affärer.

Studien av försäljningen ger individer med grunderna som behövs för att utveckla banbrytande teknik och en stark metodik. Dessa elever kan använda sina utveckla färdigheter för planering, logistik, konsumenternas psykologi, och förhandling. Övriga förmåner inkluderar tillgång till lärare och personal med kompetens inom många aspekter av försäljningsbranschen.

Kostnaden för undervisning och avgifter relaterade till deltagande i detta program kan vara mycket olika från en skola till en annan. Detta gäller särskilt för skolor i olika länder. Intresserade bör kontakta skolorna direkt för specifik information.

Arbetstillfällen inkluderar dem med titlar som Sales Development representant Fulfillment Specialist, Sales Leader, och Annonsförsäljning Specialist. Dessa positioner finns i privata och offentliga organisationer.Försäkringsbolag, finansiella byråer tjänster, tillverknings- och läkemedelsföretag, och teknologiindustrin alla kräva tjänster av säljare.

Om du är intresserad av att lära mer om den här kandidatexamen, kolla in alternativen med programmet notering nedan. Använd ledningen formulär för att få mer information. Först söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.