Keystone logo

44 Kandidat Program i Studier i ekonomi Statistik Försäkringsvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Statistik
  • Försäkringsvetenskap
Studiefält
  • Studier i ekonomi (44)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Statistik Försäkringsvetenskap

En kandidatexamen ges till studenter som framgångsrikt fullbordar tre till sju års studier på högskola eller universitet. Denna examen fokuserar på ett specifikt ämnesområde som ofta kallas huvudämne.

Vad är en kandidatexamen i Aktuariella vetenskaper? Denna typ av utbildningsprogram utrustade eleverna med verktygen för att hjälpa dem att utmärka sig på olika aktuella områden, såsom försäkring, finans, investering och riskhantering. I allmänhet fördjupar kurser i finansteori, statistik och tillämpad matematik. Det kan finnas en tonvikt på försäkringsprogram. Många programplaner hjälper deltagarna att förbereda sig för aktuariella prov. Det här är förutsättningar för personer som vill få certifieringsuppgifter.

Kandidater med en kandidatexamen i Aktuariella vetenskaper utvecklar ofta solida dator- och analytiska färdigheter, vilket kan hjälpa dem att lyckas på marknaden för finansiella tjänster. Dessutom kan de kommunikationsfärdigheter de lär sig vara användbara för att förbättra personliga relationer.

När det gäller universitet kan faktorer som geografisk plats och närvarolängd påverka inskrivningskostnaderna. När man överväger en skola är det bäst att utföra forskning innan man fattar ett slutgiltigt beslut.

Det finns en hälsosam efterfrågan på kandidatexamen med en kandidatexamen i aktuariella vetenskaper. Det finns generellt gott om möjligheter till karriärutveckling och högre löner. Den största arbetsgivaren är försäkringsbranschen. Det finns dock ytterligare sysselsättning inom sektorer som sjukvård, tillverkning och transport. Aktuariefackmän arbetar för privata företag, universitet och regering. Några vanliga jobbtitel är analytiker, senior aktuariell analytiker, konsult, chef, vice president, direktör, riskansvarig och chef aktuar. Tävlingen om dessa positioner växer. Personer som förvärvar ytterligare aktuaruppgifter har ofta en fördel på arbetsmarknaden.

En kandidatexamen i Aktuariella vetenskaper kan leda till en givande karriär. Det finns skolor över hela världen som erbjuder online-utbildning på detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.