Keystone logo

38 Kandidat Program i Studier i ekonomi Försäkring 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i ekonomi
 • Försäkring
Studiefält
 • Studier i ekonomi (38)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i ekonomi Försäkring

  Tjänar en Bachelor i Försäkring är ett utmärkt tillfälle för personer som vill förbereda sig för en dynamisk karriär i försäkringsbranschen. Det är en attraktiv väg till lärande om olika typer av försäkringar, de olika jobben som finns i branschen och förbereder för nationella licensieringen undersökningar. Studenter erhåller en examen i försäkring kan bli proffs i riskhantering och försäkringsbranschen, myndigheter och ideella organisationer.

  Vad är en kandidatexamen i försäkring? Denna grad utrustar eleverna med nödvändig kunskap för att lyckas, till exempel att förstå hur riskerna hanteras och finansieras i näringslivet. Studier fokuserar på liv och sjukförsäkring, personförsäkring, kommersiella försäkringar, försäkringsrätt och riskhantering. Programdeltagarna kommer också lära dig om att hjälpa individer och företag att hantera risker mot stora förluster och förutsebara problem.

  Det finns rikligt skäl till varför individer väljer att bedriva en kandidatexamen i försäkrings examen. Till exempel, programmet lär en mängd olika färdigheter, såsom analytisk tänkande, kvantitativ analys, teambuilding och innovativ problemlösning. Eleverna kan förutse utforska de principer och strategier för att hantera alla aspekter av försäkringsbranschen.

  Programkostnaderna varierar beroende på institutet, och graden brukar ta mellan tre till fyra år att slutföra. Individer måste noggrant undersöka skolorna för att se till att programmet passar deras mål.

  Akademiker i detta program är efterfrågan på alltmer konkurrens karriärer inom försäkringsbranschen, och kan bli aktuarier, agenter eller mäklare, riskhanterare företags, fastighetsplanerare, fältrepresentanter och försäkringar bedrägeri utredare. Andra möjligheter inkluderar jobb som skadereglerare, förlust kontrollmedel, valutahandlare, försäkringsgivare och riskhanterare.Eleverna utvecklar stor insikt i vad som krävs för att bli en försäkring professionell genom att fokusera på särskilda principer om etik och socialt ansvar.

  Många internationella möjligheter för programmet finnas från ett brett spektrum av universiteten. Online klasser är ett perfekt alternativ för personer som bor i avlägsna områden runt om i världen. Webbaserade alternativ tillgodose elever som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.