Keystone logo

13 Kandidat Program i Energistudier Energi Förnybar energi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Energistudier
  • Energi
  • Förnybar energi
Studiefält
  • Energistudier (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Energistudier Energi Förnybar energi

En kandidatexamen i förnybar energi kan överklaga till elever med ett stort intresse för att utveckla och stödja resurser och teknologier som expanderar energialternativ för ekonomier och samhällen över hela världen.

Vad exakt är en kandidatexamen i Renewable Energy? Denna studiekurs är en eftergymnasial examen program som skapar och bygger på en grund av kommunikation, kritisk analys, matematik och naturvetenskap, med särskild inriktning på teknik för förnybar resurs. Dessa kan omfatta gröna byggnaden, biobränslen och alternativa energisystem som vind- och solkraft. Klasser kan ge en praktisk kunskap om elektrisk och mekanisk konstruktion som de tillämpas på förnybara energikällor, samt fokus på energikomponenter såsom bränsleceller och geotermisk energi.

Denna grad kan gynna eleven eftersträvar en framtid inom förnybar energi genom att erbjuda en förståelse för termodynamik, energihistoria, effektiv byggnad konstruktion, styrsystem design och mer. Akademiker kan ange en magisterexamen eller annan avancerad examen med en väl avrundad bakgrund i förnybar energi, eller gå direkt in i branschen.

Undervisning och avgifter för en examen är individuellt fastställs av varje institution. För att ta reda på kostnaden för en utbildning, kontakta antagningsenheten i valfritt program.

Det finns en värld av möjligheter öppna för studenter som utexamineras med en examen i förnybar energi. Både den privata och den offentliga sektorn erbjuder flera karriärmöjligheter. Folk behövs för projektutveckling, komponenttillverkning, konstruktion, drift och verksamhetschefer, installation, utbildning, och system marknadsföring och försäljning.Akademiker får samråda för privata företag eller allmännyttiga företag, eller säkra en regering ställning i anläggnings.

Alternativa och förnybara energikällor utvecklas och främjas för att minska effekterna av ändliga resurser över hela planeten. Bli en del av detta spännande område genom att börja ett program idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.