Keystone logo

34 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Europeiska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Europeiska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (34)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Europeiska studierVad är en kandidatexamen i europeiska studier? Detta examensarbete är allmänt centrerat kring europeisk kultur, historia och ekonomi, med ett övergripande mål att underlätta förståelsen mellan olika kulturer. Det kan finnas specialiseringsområden, till exempel internationell affärsverksamhet eller kommunikation och offentlig politik. Möjliga kurser sträcker sig från främmande språk och interkulturell kommunikation till politik och offentliga angelägenheter. Vissa program erbjuder studier utomlands alternativ eller praktikplatser.

&nbsp

En potentiell fördel med en examen i europeiska studier är en större förståelse för världen och dess folk. Många elever utvecklar också starka språkkunskaper och översättningsförmåga.

&nbsp

En samvetsgrann student ska studera olika examenserbjudanden och hitta det bästa för honom eller henne. Programutgifterna beror på många olika faktorer, inklusive skolans läge och specialiseringsområdet.

&nbsp

En mängd olika karriärer är tillgängliga för den studerande som tjänar en kandidatexamen i europeiska studier. Möjligheter är att arbeta för multinationella företag som personaladministratör eller en PR-chef. Det finns också offentliga arbetstillfällen som kan bedrivas, till exempel ambassadans anställd eller medlem av utrikesdepartementet. En annan potentiell karriär som drar nytta av en förståelse för världen är en utländsk korrespondent för en tidning eller annan publikation.

&nbsp

Det finns många underbara platser både lokalt och runt om i världen där en student kan bedriva en kandidatexamen i europeiska studier. För dem som behöver flexibilitet eller bor i avlägsna områden är online kurser möjliga. För att starta idag, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.