Keystone logo

1 Kandidat Program i Företagsekonomi Internationella affärer Europeisk affärsverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Internationella affärer
  • Europeisk affärsverksamhet
Studiefält
  • Företagsekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Program i Företagsekonomi Internationella affärer Europeisk affärsverksamhet

En kandidatexamen är ofta standard för inträde i ett antal olika anställningssituationer. Det är också det första steget mot att delta i forskarutbildningen. I de flesta fall kräver denna grad ungefär fyra års arbete och totalt 120 termin poäng. Många av de kurser inom ett kandidatprogrammet faller inom ramen för den allmänna utbildningen, medan de återstående kurserna tar en närmare titt på de ämnen som krävs för den valda karriärväg.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i European Business? Den europeiska verksamheten Programmet erbjuder en väl avrundad studie av verksamheten i ett europeiskt sammanhang. Studenter gräva vanligtvis in i ämnen som grundläggande företagsledning, affärsjuridik, internationella affärer, europeiska institutioner, globala källor, internationell logistik, och i vissa fall ett andra språk. Dessa kurser är utformade för att förbereda studenterna med interaktiva och innovativa affärskompetens som är relevanta för europeiska affärsmetoder.

&nbsp

Vissa kandidatprogram inom detta område kan erbjuda en uppdelning av tid i olika länder. Praktikplatser och andra praktikmöjligheter erbjuds av ett antal olika skolor. När de allmänna klasserna har slutförts, studerande i detta program har en viss flexibilitet så att de kan börja finslipa sina färdigheter i en viss bransch. Vid examen, har dessa elever också utsatts för viktiga affärskontakter genom instruktörer och andra yrkesgrupper.

&nbsp

Kostnaderna för att delta i en av dessa program kan variera från en skola till en annan. Detta gäller särskilt när skolor över landsgränserna jämförs. För exakt undervisning och avgift information bör blivande studenter kontakta skolorna av val direkt.

&nbsp

Akademiker har ofta studerat, och kanske jobbat i ett par olika länder och har haft exponering mot ett antal språk.Detta sätter utexaminerade i position för att söka konkurrenskraftiga arbetstillfällen. Med yrkeskvalifikationer som erkänns i flera länder, kan utexaminerade hitta jobb med globala företag och företag över hela världen. Många akademiker specifikt söker positioner som tillåter dem att vara internationellt rörliga. Jobb titlar kan omfatta personalchef, projektledare, juniorkonsult och biträdande revisor.

&nbsp

Om du är intresserad av denna utbildning, ta en titt på alternativen i programlistan. Skolorna är listade med bly former för din bekvämlighet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.