Keystone logo

15 Kandidat Program i Humaniorastudier Etik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Etik
Studiefält
  • Humaniorastudier (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Etik

Studenter intresserade av en kandidatexamen i etik kommer att ha ett stort intresse för hur moralen bestäms och hur vår uppfattning av rätt och fel kan spela en roll i politiken och samhället. Akademiker i denna grad kommer att vara beredda att göra karriär i en mängd olika fält eller förskott till en magisterexamen program.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i etik? Liksom många kandidatexamen utbildningsprogram, tar denna kurs typiskt cirka fyra år att slutföra. Två år kommer att bestå av allmän utbildning kurser. Kärn läroplan kurser och stora relaterade valfria innehåller ofta ämnen i filosofisk teori och resonemang, deduktiv logik, moraliska problem, historia filosofiskt tänkande, sociala frågor och offentlig politik, hälsoekonomi, miljöetik, juridik och statsvetenskap.

&nbsp

Eleverna kan välja att bedriva en kandidatexamen i etik av många olika skäl.Bland de kunskaper som lärs ut inom detta program är kritiskt tänkande, kommunikation, ledning och forskningsinformation, som alla kan användas i en mängd olika professionella och personliga applikationer.

&nbsp

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i etik har många potentiella variabler, bland annat den typ av universitetet du delta och hur länge programmet tar att slutföra. Gör din due diligence när du forskning alla potentiella skolan för att säkerställa att den uppfyller dina behov.

&nbsp

Akademiker i en kandidatexamen i etik programmet kan fortsätta att utforska en mängd olika yrken, inklusive PR-specialister, insamlingschefer och personalansvariga, som några exempel. Andra akademiker få arbete i affärer, socialt arbete, samhällsplanering, och olika statliga befattningar.Denna examen är också särskilt väl lämpad för dem som vill fortsätta sin utbildning med en juris doktor, eller juristexamen, på grund av dess betoning på allmän ordning och resonemang.

&nbsp

Det finns internationella kurser för kandidatexamen i etikprogram; Du kan också välja att skriva in sig i en online grad program. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.