Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Deltid Kandidatexamen i Estetikerutbildning i Australien 2024

1 Deltid Kandidat Program i Estetikerutbildning i Australien 2024

Översikt

Vad är Esthetician Training?
En estetiker tillhandahåller hudvårdstjänster. Detta kan inkludera allt från ansiktsbehandlingar och vaxning till mer specialiserade behandlingar som mikrodermabrasion och kemisk peeling. Estheticians arbetar vanligtvis i salonger, spa, eller dermatologikontor, men vissa kan också fungera i andra miljöer som kosmetiska butiker.

Varför är Esthetician Training viktigt?
Det finns många anledningar till att estetikerutbildning är viktig. För det första är det viktigt att lära sig att på ett säkert och effektivt sätt tillhandahålla hudvårdstjänster. Detta inkluderar att veta hur man väljer och använder rätt produkter, samt hur man korrekt utför behandlingar. Dessutom kan estetikerutbildning hjälpa dig att bättre förstå huden så att du kan ge dina kunder bästa möjliga vård. Slutligen kan estetikerutbildning också hjälpa dig att bygga en framgångsrik karriär inom hudvårdsindustrin.

>skriva om Esthetician Training exames/program här
Det finns flera olika typer av estetikerutbildningar tillgängliga. De flesta program kommer att erbjuda ett certifikat eller examensbevis, men det finns också några som erbjuder associerade och kandidatexamen. Vilken typ av program du väljer beror sannolikt på dina karriärmål och hur mycket tid du måste ägna åt dina studier. Men alla program kommer att ge dig nödvändiga färdigheter och kunskaper för att lyckas på fältet.

>vad ska jag studera under min Esthetician Training examen?
De flesta Esthetician Training-program kommer att innehålla klasser om hudens anatomi och fysiologi, produktkunskap, ansiktsbehandlingar, hårborttagningsmetoder, och sminkapplikation.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

Läs mer

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Australien
 • Kosmetologi
 • Estetikerutbildning
 • Deltid
Studiefält
 • Kosmetologi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden