Keystone logo

32 Kandidat Program i Företagsekonomi Entreprenörskap Entreprenörskap och ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
  • Entreprenörskap och ledarskap
Studiefält
  • Företagsekonomi (32)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Entreprenörskap Entreprenörskap och ledarskap

Många studenter väljer att bedriva en kandidatexamen i Entreprenörskap Management i syfte att undersöka ett intresse av att starta egna företag eller investera i växande företag. Graden ger eleverna en solid grund i verksamheten och ekonomiska begrepp som behövs för att bli företagare som kan hitta och stödja lovande nya företag.

Vad är en kandidatexamen i Entreprenörskap Management? Den grundexamen program management entreprenörskap är en projektbaserad utbildning som lär eleverna processen att starta eller investera i ett nytt företag. Deltagarna lär sig att förutse goda möjligheter till utveckling och metoder för att övergången dessa potentiella affärer i lukrativa investeringar. Eleverna kan välja att koncentrera sig på teknikstart ventures, innovationer inom företag eller utveckling i tillväxtländerna, bland annat företagarsträvanden.Utexaminerade har den kompetens för att bli framgångsrika företagare och riskkapitalister i de branscher som intresserar dem.

Eleverna tycker att förvaltningen entreprenörskap kurser förbereder dem för samarbetet som krävs för att starta ett nytt företag eller samordna investerare. Projektarbete med andra deltagare ger studenterna ledning, lagarbete och juridiska och tekniska aspekterna av utvecklingen.

Tiden och kurser som krävs för att tjäna denna grad varierar för enskilda program. Generellt kandidatexamen program tar upp till fyra år att slutföra. Programmet Kostnaden varierar också mellan institutioner. Blivande studenter bör forskning varje institution för att lära mer om antalet kurser i programmet och de tillhörande kraven undervisning.

De kunskaper och erfarenheter som vunnits genom forsknings, kurser och förvaltningsprojekt i programmet Entreprenörskap är relevant för många karriärer inom näringsliv och investera.Akademiker har verktygen för att framgångsrikt hittat sina egna bolag eller stödja tillväxten i etablerade företag. Den tech start-up bom bygger på riskkapitalister och stöd företagare kan ge växande spetsteknologiföretag. Framsteg inom etablerade organisationer kräver också investerare och entreprenörs vägledning. Graden leder också till karriärer inom företagsledning, rådgivande positioner, finansiell rådgivning och internationell utveckling.

Blivande studenter kan lära dig mer om program för hantering av entreprenörskap grad genom att söka vår omfattande databas med skolorna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.