Keystone logo

79 Kandidat Program i Humaniorastudier Språkstudier Engelska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
  • Engelska studier
Studiefält
  • Humaniorastudier (79)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Språkstudier Engelska studier

Studenter får en kandidatexamen efter att ha fullgjort ett gymnasium på högskola eller universitet. Graden lägger grunden för studenter som söker en avancerad examen eller söker anställning efter examen.

Vad är en kandidatexamen i engelska studier? Programmet fokuserar på studier av engelsk litteratur, kultur och språk. Klassrumsinstruktion centrerar normalt på att läsa och analysera texter skrivna på engelska. Det kan finnas en stark tonvikt på att studera litteratur från länder som Amerika, Sydafrika, Storbritannien, Skottland, Irland och Kanada. Studenter kan studera och jämföra nutida och historiska litterära texter. Programmet kan erbjuda klasser i språk, litteraturstudier, språkvetenskap och kulturstudier. Dessutom kan deltagarna också ta kurser i retorik, komposition och skrivning. Vissa högskolor tillåter deltagare att studera utomlands. Eleverna fördjupa sig i kulturen i engelsktalande länder.

Studenter som bedriver en bachelor i engelska studier förvärvar en stark kompetens inom kreativitet, analys och kommunikation. Dessa kombinerade färdigheter kan hjälpa dem att hitta förvärvsarbetande och berika sina personliga liv.

Kostnaden för att få en bachelor i engelska studier varierar från college till college. Forskar skolorna om intresse kan vara till stor nytta. Eleverna ska välja en som passar deras akademiska och karriärmål.

Professionella karriärer är vanligtvis rikliga för akademiker med en kandidatexamen i engelska studier. De kan hitta arbete på traditionella områden som undervisning i privata eller offentliga utbildningsinstitutioner. Dessutom finns det anställningsmöjligheter inom områdena skrivning, journalistik och publicering. Det finns olika karriärvägar som inte är traditionella. Till exempel finns det akademiker som etablerar karriär inom marknadsföring, PR, reklam och agerande. En kandidatexamen i engelska studier öppnar dörrar till ett brett utbud av yrken.

Du kan få en bachelor i engelska studier från var som helst i världen genom att anmäla dig till online-klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.