Keystone logo

8 Kandidat Program i Studier i juridik Politik Ekonomisk politik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Ekonomisk politik
Studiefält
  • Studier i juridik (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i juridik Politik Ekonomisk politik

En kandidatexamen tar mellan tre till fyra år för studenter att slutföra, och det kräver att förutsättningen för en gymnasieutbildning. Programmet ger eleverna en grundläggande kunskap och förmåga i ett visst ämne.

Vad är en kandidatexamen i ekonomisk politik? En ekonomisk politik utbildningsprogrammet fokuserar på vilken typ av mikroekonomi och makroekonomi. För att få sammanhang för den ekonomiska politiken, eleverna lära sig om historien om de teorier lokala / globala ekonomin och populära för ekonomisk framgång. Eleverna lär sig att undersöka ekonomiska ämnen och komponenter för en framgångsrik politik. Under sina studier, kan de uppmuntras att söka en praktikplats för att få större förståelse för de komplexa ekonomiska begrepp.

Denna grad ger eleverna en stark grund i ekonomisk etik, teori och politik.Denna kunskap gör det möjligt för dem att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden nybörjar och ger dem en fördel om de gäller relaterade forskarutbildningen.

Kostnaden för en kandidatexamen i ekonomisk politik kan variera beroende på program och typ av studie. Dessutom är det bra för studenter att fullt veterinär kostnaderna för ett program och frågar om tillgängliga finansiella resurser.

Med en examen i ekonomisk politik, många studenter väljer att gå in direkt i arbetslivet vid offentliga, privata och statliga institutioner. De kan fungera som konsulter i ekonomiska frågor eller arbeta i tankesmedjor till ytterligare framgångsrik ekonomisk politik. Nybörjar titlar och inriktningar varierar kraftigt efter slutförandet av denna grad, som visar mångsidigheten hos utexaminerade skill. Dessutom kan vissa elever väljer att fortsätta sin utbildning med avancerade examen grader i den ekonomiska politiken eller relaterade ämnen.

Är du redo att hitta ett program som fungerar bäst för dig? Vanligtvis finns det många online-program som erbjuds på global universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.