Keystone logo

14 Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Ekonometri 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonometri
Studiefält
  • Studier i ekonomi (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Ekonometri

Studenter som är intresserade av ekonomi och kvantitativ analys kan fördjupa sina kunskaper i dessa ämnen i en kandidatexamen i ekonometri programmet. Denna grundexamen kombinerar statistik, datavetenskap och ekonomistudier för att förbereda studenterna för en mängd olika yrken eller forskarutbildning.

Vad är en kandidatexamen i ekonometri? Den ekonometri examen ger studenterna en solid grund i datavetenskap, kvalitativ analys och ekonomi tillsammans med de färdigheter att tillämpa dessa discipliner till komplicerade ekonomiska frågor. Fördjupad kurser i tillämpad mikroekonomi, makroekonomi empiriska aktuariella studier och finansiella ekonometri är balanserad med omfattande operativ forskning och projektarbete. Eleverna lär sig att bygga matematiska modeller för att analysera den ekonomiska uppgifter och undersöka hur dessa modeller hjälper prognos finansiella utvecklingen. Akademiker har analys verktyg att arbeta med ekonomi beslutsfattare och finansinstitut.Dessa organisationer och många andra kan dra nytta av ekonometri akademiker förmåga att konstruera modeller som beräknar arbetslösheten, etablera bruttonationalprodukt siffror, bestämma ett företags aktievärde och prognostiserade internationella finans utvecklingen.

Det finns flera fördelar med att tjäna en ekonometri examen. Studenter inrätta en särskild färdighet som i ekonomisk forskning och teori, samt värdefulla kunskaper i att bygga matematiska moduler. Graden Programmet erbjuder deltagarna fördjupad utforskning av matematik, statistik, modellering, finans och ekonomi som är viktiga för examen arbete och många prestigefyllda karriärvägar i nationalekonomi.

Tjänar en kandidatexamen i ekonometri kräver vanligtvis fyra års kurser. Total tid och kostnad som krävs för att avlägga examen varierar beroende på institution, så det är viktigt för blivande studenter att begära specifik information från varje universitet.

En kandidatexamen i ekonometri är ett steg mot fortsatt akademisk forskning för många studenter. Akademiker som inte väljer att fortsätta forskarutbildning har en mängd olika yrkesval. Ekonometri kunskaper är värdefulla i den offentliga politiken vägledning för regeringen och internationella ekonomiska organisationer, liksom den privata sektorn. Akademiker framgångsrikt fullfölja anställning inom finans, internationell handel, försäkringar, logistik och marknadsföring.

Vårt omfattande databas med skolorna kan ge blivande studenter med viktig information om de institutioner som erbjuder ekonometri studier. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.