Keystone logo

84 Kandidat Program i Biovetenskap Djurvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Djurvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (84)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Djurvetenskap

De flesta kandidatexamen tar minst tre år att slutföra och kan ta upp till åtta år med deltid närvaro. Vissa kandidatexamen ger studenterna möjlighet att tjäna andra grader samtidigt, men dessa program tenderar att ha begränsad behörighet och kan vara mycket konkurrenskraftiga.

Vad är en kandidatexamen i djurvetenskap? Beroende på programmet kan denna examen tillåta forskare att fokusera sina ansträngningar på sitt djur av val eller kan vara mycket regimenterade. De flesta elever i denna disciplin tar flera nivåer av biologi, kemi och genetik, även om många program inkluderar miljö- och fysikvetenskap i sin läroplan. Eleverna blir vanligtvis bekanta med jordbruks- och boskapshantering genom hands-on-kurser som ofta medför att man arbetar med levande djur. Förutom lantbruksmetoder är eleverna vanligtvis utbildade inom djurfoder och jordbruksforskning.

Kandidatexamen i djurvetenskapsprogram producerar ofta studenter som är metodiska tänkare samt förmåga att etiskt förvalta jordbruksföretag och upprätthålla djurhälsan. Dessa färdigheter förbereder eleverna på vägen för mer avancerad utbildning och kan ge tillgång till flera uppfyllande karriärer.

Factoring i kostnaderna för högskolan bör ske samtidigt som man utnyttjar de förväntade levnadskostnaderna, eftersom de båda kan påverka elevens framgång och komfort. Kontakta potentiella skolor för undervisningsinformation och för att lära dig mer om eventuella finansiella assistansprogram som kan vara tillgängliga.

Från jordbruksmarker till företagslaboratorier är de som har examen med en kandidatexamen i djurvetenskap ofta kvalificerade att arbeta i ett brett spektrum av miljöer. Om man bedriver forskning som jordbruksforskare, arbetar inom veterinärmedicin eller förespråkar för miljöskydd, kan eleverna använda de tekniska färdigheter som uppnåtts från deras utbildning till stor effekt. Boskapsledare, boskapsforskare, produktionschefer, djurförsäljare och rasanalytiker är några av de många jobbtitlar som finns tillgängliga för kandidater av denna programtyp.

Precis som de flesta vetenskapsbaserade grader är en kandidatexamen i djurvetenskap sällan tillgänglig för fjärran närvaro, men vissa program kan tillåta studenter att slutföra sina föreläsningsbaserade kurser online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.