Keystone logo

25 Kandidat Program i Biovetenskap Djurvetenskap Djurvård och djurvälfärd 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Djurvetenskap
  • Djurvård och djurvälfärd
Studiefält
  • Biovetenskap (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Djurvetenskap Djurvård och djurvälfärd

En kandidatexamen är ett grundutbildningsprogram som kan slutföras på i genomsnitt fyra år. Den är tillgänglig inom en rad olika ämnesområden, som vetenskap, humaniora, företag, konst och lag.

Vad är en kandidatexamen i djurvård och välfärd? Denna grad är avsedd för studenter som har en passion för djur och vill skydda och ta hand om dem. Vissa program kan fokusera på vård av misshandlade och skadade djur, medan andra kan titta på djurförsök inom bioteknik och jordbruksindustrin. Klasser kan omfatta djurfysiologi, biokemi, djurskydd, djuretik, avelbeteende, djurhantering, djurgenetik, näring och livsmedelsproduktion. Undervisningen kombinerar vanligtvis klassrumsföreläsningar med hands-on-labs.

Studerande som tjänar djurhälsovård och välfärdsutbildning på grund av att de kan lära sig ledarskap och beslutsfattande färdigheter som resulterar i bästa omsorgen för djur. De kan också utveckla organisatoriska färdigheter som hjälper till i deras yrkesmässiga och personliga liv.

Kostnaderna för att tjäna denna kandidatexamen ska inte hindra någon från att gå till skolan. Skolor över hela världen erbjuder denna läroplan, och undervisningen kan skilja sig ganska mycket från en till en annan. Eleverna bör kontakta skolor och fråga om undervisnings- och andra avgifter samt om det finns ekonomiska stödmöjligheter.

Det finns många karriärmöjligheter för dem som får denna utbildning. Det specifika jobbet kan bero på programmets fokus, men vissa potentiella professionella titlar kan innefatta vetenskaplig rådgivare, forskningstekniker, djuruppdragsföreläsare, djurvårdare, djurkontrollarbetare och laboratorieassistent. Med vidareutbildning eller utbildning är andra karriärmöjligheter djurvetenskapslärare, djuruppfödare eller veterinär.

Oavsett om studenter letar efter ett internationellt skol- eller onlineprogram har denna databas informationen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.