Keystone logo

17 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Diplomati 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Diplomati
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Diplomati

En kandidatexamen är en tre- till fyraårigt grundutbildningen som de flesta studenter anmäla sig när de börjar första högre. Denna grad kan stå ensam eller fungera som en förutsättning för en magisterexamen eller doktorsexamen. De exakta kraven på en kandidatexamen bero på skolan och programmet, men i allmänhet erhålls genom en kombination av klassrumsarbete, tentor och självstudier.

&nbsp

Du kanske vill veta, vad är en kandidatexamen i diplomati? Det finns många komplexa och vägar för diplomatiska förbindelser. Tyngdpunkten av graden är konfliktlösning på regeringsnivå. Program dra en mix av olika discipliner, inbegripet tvärkulturella studier, humaniora, juridik, psykologi, kommunikation och sociologi för att ge eleverna de verktyg de behöver för att förhandla och lösa konflikter samtidigt som alla synpunkter i beaktande.

&nbsp

En kandidatexamen i diplomati är en mycket specifik examen som lär en unik kompetens. Dessa specifika kunskaper är inte nödvändigtvis finns i någon annan kombination av examina, vilket gör denna grad ett måste för alla som är intresserade av att gå in i området.

&nbsp

Kostnaden för en kandidatexamen i Diplomati beror på programmet studenter väljer att ta. Graden tar normalt fyra år att slutföra, så total undervisningstid bör beräknas i enlighet därmed.

&nbsp

Jobben är förknippade med en kandidatexamen i Diplomacy är främst med den federala regeringen, som arbetar med diplomater. Men det finns många lediga jobb på statlig och lokal nivå samt, inbegripet polisen förhandlare, socialarbetare och kriminalvårdstjänsteman. Några elever väljer också att arbeta för privata branscher som personalchef eller en oberoende konsult som specialiserat sig på konfliktlösning.

&nbsp

Att få en kandidatexamen på nätet tillåter studenter att studera vid den skola de valt oavsett var den är belägen. Få en examen från bekvämligheten av ditt eget hem, även om din valda skolan är över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.