Keystone logo

127 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Digitala medier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Digitala medier
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (127)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Digitala medier

Individer som vill bedriva en utbildning efter gymnasiet söker oftast en kandidatexamen. Denna grad tar vanligtvis fyra år att slutföra, men täcker 120 termin poäng kan ibland göras inom tre år. Den kandidatexamen används ofta som en grund för vidare studier eller som en språngbräda till professionella inställningar.

Vad är en kandidatexamen i digitala medier? Studenter i digitala medier lär generellt att skapa och ändra text, grafik, ljudfiler, och video som har digitaliserats för att användas på datorer och för att överföra filer över Internet. Klasser kan fokusera på att lägga till visuella effekter, interaktiva medier, ljuddesign, digitala medieteori, och de kreativa processer som leder till framgångsrik digitalt innehåll. Studenterna ges möjligheter att arbeta med mjukvara och hårdvara som används i mediabranschen och lära sig att tillämpa kunskaper och färdigheter på fantasifulla projekt.

Studenter i detta kandidat studier vinna förståelse för elektronik, digital medieteknik, samt utveckling av grafik, videografi, och andra multimediapresentationer. Med denna förståelse är de då beredda att acceptera jobb på ett givande och rikt kreativ miljö. Några elever får möjlighet att slutföra en praktikplats som en del av sin utbildningsresa.

Kostnaden för att delta i detta program varierar från en skola till en annan. Detta gäller särskilt eftersom skolorna är belägna i många olika delar av världen. Blivande studenter bör kontakta skolorna i deras val att bestämma den bästa ekonomiska passform.

Det finns en mängd olika jobb som finns tillgängliga för dem som slutföra en examen i digitala medier. Dessa sträcker sig från digital journalistik, marknadsföring, layout design, projektledning, webbutveckling, redigering och reproduktion, och försäljning.Med en fyraårig examen, är akademiker förberedda för nybörjar positioner där de har ytterligare exponering för digital medieteknik med tillgång till mer avancerade uppgifter. Med en kandidatexamen i digitala medier, akademiker är redo att samarbeta med de kreativa projekt som sker i den snabbt föränderliga världen av e-handel.

Granska de många tillgängliga skolor i programmet notering nedan. Fyll i korta lead formuläret för mer information. För att göra detta, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.