Keystone logo

16 Kandidat Program i Studier i management Detaljhandel 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Detaljhandel
Studiefält
 • Studier i management (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Detaljhandel

  En kandidatexamen är en grundexamen, vanligtvis den första att studenterna får när de börjar högre utbildning spår. Det tar normalt fyra år att slutföra, men många studenter har möjlighet att slutföra det under tre. Kandidatexamen uppnås genom en kombination av föreläsningar, tentor och kurser.

  &nbsp

  Vad är en kandidatexamen i Retail Management? Denna grad ger eleverna de kunskaper och färdigheter de behöver för att arbeta i en ledande position inom detaljhandeln området. Dessa färdigheter kan användas för att ge sig ut på en rad olika karriärvägar inom detaljhandeln, bland annat butik management, marknadsföring, inköp och handledare befattningar på koncernnivå. Läroplanen på detta område omfattar en kombination av detaljhandel, ledarskap och affärsrelaterade ämnen.

  &nbsp

  En kandidatexamen i Retail Management är ett bra sätt för studenter att förbereda sig för en framtid inom detaljhandeln.Ett antal nya arbetare in i detaljhandeln fältet varje år, men många tänker inte göra det till en permanent karriär. För detaljhandeln arbetstagare som är seriös om att fortsätta i branschen, är en kandidatexamen ett bra sätt att differentiera sig från mängden.

  &nbsp

  Kostnaden för en kandidatexamen i Retail Management varierar beroende på den institution du väljer att delta. De flesta examina tar mellan tre till fyra år att slutföra, så beräknar kostnaderna därefter.

  &nbsp

  Akademiker med en kandidatexamen i Retail Management kan bedriva flera olika karriärer inom detaljhandeln. Om de föredrar att arbeta med människor, de kan hantera en butik eller ett team på koncernnivå. De mer intresserade av produkterna kan få jobb som en butik köpare, stylist eller inköpschef.

  &nbsp

  Det finns en mängd olika alternativ som finns i hela världen. Sysslar en examen på nätet är ett bra sätt att studera på dina egna villkor, eller så kan du välja att ta klasser på campus.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.