Keystone logo

16 Kandidat Program i Designstudier Design Management 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Designstudier
 • Design Management
Studiefält
 • Designstudier (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Designstudier Design Management

  Att uppnå en kandidatexamen tar vanligtvis tre till fyra år. Det är en förutsättning för inskrivning i de flesta avancerade kurser, och många yrkeskarriär är tillgängliga för akademiker. Vissa certifieringar som krävs för anställning kan endast uppnås efter avslutade studier.

  Vad är en kandidatexamen i Design Management? Studenter som registrerar sig denna stora studie design i den bredare ramen för entreprenörskap och administration av den kreativa processen. De utvecklar vanligtvis kunskap om designmetodik och applikationer, bildskapande och webbdesign. Kurser inkluderar också generellt företagsledning utbildning. Denna kombination utrustar eleverna för verksamhet inom området, till exempel utveckling av marknadsföringsstrategier, hantering av kreativa projekt och planering av PR-evenemang.

  Det finns ett antal fördelar med att registrera sig i en design management kandidatprogrammet.När du fyller examensfordringarna, många studenter utvecklar en portfölj som kan användas efter examen när de söker arbete. Dessutom är studenter som närmar sig examen ofta aktivt rekryteras av organisationer.

  Varje program har unika egenskaper, så kostnaden för en kandidatexamen i design management är inte lätt förutspått. Det är viktigt för personer som är intresserade av detta stora till forskning alternativen noga innan frågat om de ekonomiska kraven för särskild institution.

  Akademiker som tjänar en kandidatexamen i Design Management befinner sig ofta i efterfrågan i ett brett spektrum av yrkesmöjligheter. De kan bli konstruktions direktörer för privata organisationer, reklambyrå chefer och händelse planerar grupper. Andra sysselsättningsmöjligheter inkluderar klientserviceavdelningar i reklambyråer, medhjälp i utvecklingen av nya designföretag, eller hantera en kreativ avdelning inom ett företag.

  Kurser Design management kan erbjudas som helst i världen, och online klasser är ofta tillgängliga för dem som är begränsade geografiskt eller som behöver ett flexibelt schema. Om du är redo att sätta igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.